MIGATO a deschis al treilea magazin din Bucureşti

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 11 iunie 2009

MIGATO inaugurează cel de-al treilea magazin de încălţăminte şi accesorii din Bucureşti, situat pe Bulevardul Magheru, după 7 luni de la intrarea pe piaţa din România. Investiţia se ridică la aproximativ 150.000 de euro, incluzând şi primul stoc de marfă, anunţă un comunicat de presă remis redacţiei.

Brandul MIGATO a fost lansat în Grecia în anul 1983 de către Panagiotis Gatos şi Maria Zacharaki- Gatos. Astăzi, Migato este una din cele mai cunoscute branduri de încălţăminte şi accesorii având peste 120 de magazine pe teritoriul Greciei şi în Cipru. Acest brand, a intrat pe piaţa românească în noiembrie 2008, prin intermediul companiei Shoes&Fashion. Cel de-al doilea magazin Migato este poziţionat pe calea Dorobanţilor, urmând ca până în luna august să mai fie inaugurată o nouă locaţie în Capitală.

Magazinul se adresează unui public format în principal de femei cu venituri medii preocupate de business şi care vor să fie mereu în pas cu ultimele tendinţe din modă.

Lilia Bitzaraki, directorul general al Shoes&Fashion consideră că pentru vara aceasta, MIGATO va fi stilistul în materie de pantofi, sandale, şi încălţăminte pentru ocazii speciale. În magazin, clientele vor fi ajutate să se încalţe primind totodată consultanţă în legatură cu ultimele tendinţe în modă în ceea ce priveşte accesoriile şi încălţămintea.

MIGATO este adeptul principiului "atâtea stiluri, atâţia pantofi" astfel încât, pe rafturi, pantofii şi sandale sunt aşezaţi să se potrivească oricărui stil. Talpa platformă, sandalele de inspiraţie romană (stil gladiator), tocurile înalte şi groase, sandalele fără toc, baretele şi baretuţele, pielea lăcuită sau împletită, sandalele T-strap, culorile clasice (alb, negru, bej, etc.) sau culorile epatante (albstru, mov, verde, etc.) sunt câteva dintre influenţele modei în vara lui 2009.

În România vor fi deschise cinci magazine până la sfârşitul anului. Iar în următorii cinci ani Shoes & Fashion preconizează că va avea 30 de magazine sub marca MIGATO pe întreg teritoriul ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb