MIHAIL NEAMŢU: ''Mă ofer să construiesc o cârciumă fără avize dacă Nicuşor Dan participă la dezbaterea cu Traian Băsescu''

G.U.
Politică / 18 septembrie 2020

''Mă ofer să construiesc o cârciumă fără avize dacă Nicuşor Dan participă la dezbaterea cu Traian Băsescu''

Mihail Neamţu, candidat la Primăria Sectorului 3 din partea PMP, îi reproşează parlamentarului Nicuşor Dan, susţinut de alianţa USR PLUS şi PNL la Primăria Capitalei, că nu a găsit "răgazul" unor negocieri strategice cu Mişcarea Populară şi nici "oportunitatea unei dezbateri" despre viitorul Bucureştiului cu Traian Băsescu, în schimb, "a avut disponibilitate să salveze cârciuma lui Mihai Mitrache, un afacerist obscur", conform Agerpres.

"Un ditamai deputat în Parlamentul ţării a avut timp, răbdare, atenţie şi disponibilitate ca să salveze cârciuma unui afacerist obscur, domnul Mihai Mitrache (zis şi Câine), dar n-a găsit răgazul unor negocieri strategice cu Mişcarea Populară şi nici oportunitatea unei dezbateri despre viitorul Bucureştiului cu Traian Băsescu, europarlamentar şi fost preşedinte al României (...). Mă ofer să construiesc o cârciumă fără avize dacă domnul Nicuşor Dan îmi va răspunde azi la telefon pentru a confirma participarea la dezbaterea cu Traian Băsescu despre viitorul Bucureştiului", scrie astăzi Neamţu pe pagina de Facebook.

Neamţu califică drept "bizară" lista de priorităţi a lui Nicuşor Dan, "un om dornic să-şi etaleze ideile, viziunea şi programul mântuitor pentru Capitală".

"Nu răspunzi la telefon atunci când te sună potenţialii prieteni sau aliaţi politici într-o campanie crucială pentru Bucureşti, dar te mişcă nedreptatea făcută unui combinator bizar şi vulgar, pentru care te agiţi şi faci drumuri pe la Avocatul Poporului... Renunţi la voturile Dreptei conservatoare, dar accepţi susţinerea Noii Stângi (...). Pentru mine e prea mult!", afirmă Neamţu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. ....Dar de Basescu nu afirmi nimic. !!! Ai uitat ce facea pe timpul cand a fost primar si Presdinte.Basescu mai vrea sa 'ciupeasca' ceva ..vre-o 2..3 vile.ca cea de pe Mihaileanu....

    1. Basescu vrea sa ramana pe pozitii cu orice pret.Daca este scos afara din politica(dupa cum sper),il radiaza astia(dupa cum merita).Nu ii vor administra un agent neurotoxic dar putin mai multa racorica este foarte indicata in cazul sau.Si asta pe buna dreptate.Degeaba ranjeste el fasole si face pe smecherul pe la emisiuni tv..

    daca o infiintezi o sa-ti treaca pragul doar Base ca sa bea apa dupa ce se trezeste din betie...

    Logic îl bate.....

    De ce Insul râde înainte să vizioneze ,, bancul " : e de plâns vs starea RO......

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb