Ministerul Muncii afirmă că nu mai sunt bani pentru pensiile şi alocaţiile din decembrie

G.B
Politică / 22 noiembrie 2021

Ministerul Muncii afirmă că nu mai sunt bani pentru pensiile şi alocaţiile din decembrie

Începând cu data de 26 noiembrie nu mai sunt bani pentru plata pentru luna decembrie a pensiilor, a alocaţiilor şi a altor compensaţii, printre care şi cele pentru facturile de energie, în cazul în care Ministerul Finanţelor nu aprobă suplimentarea bugetului ministerului cu aproape 3 miliarde de lei, arată un document al Ministerului Muncii, potrivit Economedia.

Ministrul interimar al Muncii Raluca Turcan l-a criticat anterior pe premierul demis Florin Cîţu, spunând că este dispus să joace la poker până şi banii de pensii.

"Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook", arată o comunicare a Ralucăi Turcan către colegii din Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL obţinută de G4Media.ro.

Un document al Ministerului Muncii obţinut de Economedia arată că instituţia a solicitat încă din data de 12 noiembrie Ministerului Finanţelor, condus de Dan Vîlceanu, un apropiat al lui Florin Cîţu, suplimentarea bugetului pentru a putea face plata unor pensii, alocaţii, drepturi salariale şi compensaţii pentru facturile la energie.

Ministerul a solicitat astfel 2,8 miliarde lei, până la termenul limită de 25 noiembrie, pentru a plăti beneficiile aferente lunii decembrie, cea a Sărbătorilor. Instituţia afirmă că, în cazul în care bugetul nu este suplimentat până la această dată, ar putea să nu fie respectate termenele de plată, respectiv: perioada 1-15 ale lunii pentru pensii, cel târziu data de 5 ale fiecărei luni pentru alocaţii şi drepturi acordate pentru creşterea copilului.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Citu iresponsabilul, mitomanul, escrocul.

    Va dati seama cat au furat scursurile astea, daca au topit pana si imprumuturile alea galactice contractate de Cuţu, astfel incat nu mai pot da acum nici banii care se cuvin oamenilor! Pana la urma, tot raul spre bine, caci suntem cu zi ce trece tot mai aproape de Revolutie, care in aceste conditii de Dictatura securist-medicala, ar trebui sa fie scopul principal al tuturor romanilor!

    Turcan la pușcărie! Dacă spune asta abia acum înseamnă că e complice la delapidare bugetului. Femeia asta ar trebui sa fie lângă Elena Udrea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb