MINISTRUL IOANA BRAN: "Tinerii cred în instituţia căsătoriei"

I.A.
Politică / 30 septembrie 2018

Ioana Bran (sursa foto: Twitter)

Ioana Bran (sursa foto: Twitter)

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, consideră că la referendumul care va avea loc peste o săptămână, tinerii vor vota "DA", pentru că "dincolo de statistici, partide, biserică, asociaţii sau coaliţii, tinerii aleg firescul familiei, aşa cum o ştiu de acasă, cu mamă şi tată".

Ministrul susţine că numărul tinerilor care îşi întemeiază o familie creşte de la an la an, dintre tote căsătoriile, cuplurile din grupa de vârstă 25-29 de ani fiind cele mai numeroase, relatează News.ro.

"Numărul tinerilor care îşi întemeiază o familie creşte de la an la an. În 2014, au fost oficiate 118.075 căsătorii. Cifra a crescut în fiecare an. Ultimele date ale Institutului Naţional de Statistică arată că în 2017 s-au înregistrat 142.613 căsătorii, cu 9.430 mai multe decât în 2016. Procentul celor care au spus < < DA > > a fost mai mare în mediul urban, conform aceluiaşi institut. Cele mai multe căsătorii (15,8%) s-au încheiat între bărbaţii şi femeile din grupa de vârstă 25-29 ani", a scris pe Facebook, ieri, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran.

Aceasta consideră că la referendum tinerii vor vota "DA".

"Tinerii cred în instituţia căsătoriei şi sunt sigură că referendumul din 6 şi 7 octombrie va confirma acest lucru. Tinerii vor vota < < DA > >! Dincolo de statistici, partide, biserică, asociaţii sau coaliţii, tinerii aleg firescul familiei, aşa cum o ştiu de acasă, cu mamă şi tată. Privesc spre părinţii lor şi vor urma acelaşi curs al vieţii, devenind părinţi la rândul lor", a mai scris ministrul.

Unii utilizatori ai reţelei de socializare au criticat-o pe Ioana Bran pentru mesajul publicat, arătând că PSD anunţase că nu va face campanie pentru referendum.

"De ce minţiţi la Bruxelles ca PSD nu face campanie? Tu nu reprezinţi tinerii şi niciun interes de-al lor. Tinerii vor o ţară în care FIECARE dintre sa se simtă ACASĂ cu drepturi egale. Dacă nici MTS nu-i în stare să perceapă acest lucru, rău am ajuns...", a scris unul dintre critici.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. sunt tânăr și voi vota da.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb