Ministrul Iuliu Winkler a participat la inaugurarea Centrului de Tineret din Petroşani

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 septembrie 2007

Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Iuliu Winkler, a participat, luni 17 septembrie, la inaugurarea Centrului de Tineret din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.

Cu acest prilej, ministrul Iuliu Winkler a anunţat disponibilitatea Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaşiei de a deveni un partener real al Centrului de Tineret din Petroşani şi de a organiza sesiuni de informări cu privire la modalităţile de accesare a fondurilor structurale în domeniul IT&C .

"Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei doreşte să fie un partener al Centrului de Tineret din Petroşani şi intenţionăm să organizăm, prin intermediul acestei instituţii, sesiuni de informare cu privire la modul în care pot fi accesate fondurile structurale în domeniul IT&C", a declarat ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.

Iuliu Winkler a salutat parteneriatul dintre Direcţia Judeţeană de Tineret Hunedoara, Universitatea din Petroşani, Sindicatul

Studenţilor Democraţi din această universitate şi Primăria Petroşani datorită căruia s-a înfiinţat Centrul pentru Tineret.

"Decizia înfiinţării acestui centru în Petroşani a plecat de la urgenţa nevoilor tineretului din Valea Jiului. Prin acest centru, tinerilor le va fi oferită consultanţă profesionistă în alegerea unei cariere, iar organizaţiile de tineret din Valea Jiului, care au proiecte valoroase, vor putea să găsească informaţiile de care au nevoie cu privire la modul în care pot aplica pentru diverse proiecte şi programe finanţate din bani europeni", a mai spus ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.

Iuliu Winkler şi-a exprimat convingerea că nou-înfiinţatul Centru pentru Tineret va putea fi un catalizator pentru proiecte la care şi Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei îşi va putea aduce contribuţia în măsura în care va fi solicitat.

Centrul de Tineret din Petroşani a fost înfiinşat în baza Legii 333/2006, urmând să fie un punct de informare şi să ofere consultanţă pentru tineret în domenii importante, respectiv educaţie, formare profesională, planificarea carierei, piaţa muncii etc.

Ministrul Iuliu Winkler a mai participat la festivităţile de deschidere a noului an şcolar în oraşe din judeţul Hunedoara.

Duminică după-amiază, el a luat parte, în Lupeni, la o slujbă ecumenică de deschidere a anului şcolar pentru secţiile cu predare

în limba maghiară, iar, luni, la festivităţile de la şcoala Generală nr. 6 din Hunedoara şi la cea de la Grupul Şcolar "Teglas Gabor" din Deva (instituţie de învăţământ cu predare în limba maghiară).

"Voi informa, în următoarea şedinţă comună ale guvernelor de la Bucureşti şi Budapesta, cu privire la faptul căimobilul modern, construit după standarde europene, al Colegiului "Teglas Gabor" este aproape finalizat, lucru care demonstrează că de pe agenda acestor şedinţe s-au înfăptuit şi lucruri concrete", a declarat ministrul Iuliu Winkler.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb