Mio lansează software-ul de navigare "Mio Spirit" la CES 2009

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 ianuarie 2009

Interfaţă intuitivă cu mai puţine click-uri

Dezvăluirea conceptului de Dispozitiv Mobil pentru Internet

Mio, producătorul numărul unu la nivel mondial de dispozitive portabile de navigaţie (PND) lansează, software-ul de navigaţie "Mio Spirit" în cadrul CES 2009, anunţă un comunicat al companiei. Mio Spirit dispune de o interfaţă simplă şi intuitivă, prima funcţie din industrie denumită "Explore Mode" prezentând aproape toate punctele de interes (POI) de la prima privire şi un "Buton de Captură" pentru a înregistra rutele preferate, locaţiile şi memo-urile. Noul software Spirit încorporează mai multe funcţii într-un mod mai simplu, ceea ce va trasa viitorul industriei de PND-uri.

Samuel Wang, preşedintele Mio Technology Corp., a declarat: "Mio Spirit se evidenţiază prin progresul făcut în design-ul software-ului de navigare curent. Pentru a uşura navigarea în cadrul meniului orientat către nevoile utilizatorilor, Mio Spirit va întări imaginea creată utilizatorilor, astfel asigurând avantajul Mio de a se extinde pe mai multe segmente pe piaţă". Domnia sa a adăugat că prin implementarea Mio Spirit, PND-urile vor oferi şi divertisment, încredere, amintiri plăcute din călătorii şi îi vor ajuta, în acelaşi timp, pe utilizatori să economisească bani, timp şi efort.

În timpul evenimentului CES 2009, Mio demonstrează, de asemenea, primul concept de Dispozitiv Mobil pentru Internet, care se adresează utilizatorilor ce accesează din ce în ce mai mult serviciile web. Pentru mai multă portabilitate, Mobile Internet Device cântăreşte 600g şi se mândreşte cu o durată de viaţă a bateriei de opt ore, ceea ce le permite utilizatorilor să comunice oricând şi oriunde. Lansarea pe piaţă a acestui produs este aşteptată în al doilea trimestru din 2009.

În prezent, Mio Technology este lider în vânzările de dispozitive GPS în Europa Centrală şi de Est şi numărul trei la nivel mondial (potrivit estimărilor raportului Canalys pentru trimestru al treilea din 2008).

Mio este compania care prevede că mobilitatea în viaţa de zi cu zi şi în afaceri va fi un punct de referinţă în viitor. Produse precum sisteme de navigaţie pentru maşini, sisteme de navigaţie portabile şi PDA-uri au fost dezvoltate luând în considerare nevoile clienţilor.

Mio Technology a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.200 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 47 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb