"Modus Properties" investeşte jumătate de miliard de euro în cel mai mare parc comercial din Bucureşti

Alina Toma
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 11 mai 2007

Gigantul imobiliar britanic "Modus Properties", în parteneriat cu "Nova Imobiliare", va construi cel mai mare centru comercial din Bucureşti. Dezvoltatorii vor realiza peste 162.000 mp de spaţii comerciale şi de petrecere a timpului liber în "Colosseum Center", cea mai mare locaţie comercială anunţată, până în prezent, în Capitală. "Carrefour" a semnat deja un contract de închiriere pentru 15.000 mp.

Investiţia totală a proiectului va fi de 450 milioane de euro, arată un comunicat de presă remis redacţiei. În prima fază, vor fi realizaţi 54.261 mp din parcul de retail, până în vara anului 2009.

Brendan Flood, Managing Director la "Modus" a declarat: "Bucureşti este unul dintre cele mai mari oraşe ale Europei şi are un potenţial economic uriaş. Am început să căutăm terenuri pentru proiectele noastre din România acum trei ani, într-o perioadă în care perspectiva aderării României la Uniunea Europeană făcea investiţia extrem de interesantă. De aceea, Colosseum Center va fi nu numai cea mai mare destinaţie de shopping din România, dar şi una dintre cele mai atractive din Europa."

Viziunea dezvoltatorilor este ca acest centru comercial să devină una dintre destinaţiile de shopping preferate ale bucureştenilor, cu atât mai mult cu cât în zona de atracţie a "Colosseum Center" se află cele mai bogate cartiere din sectorul 1, respectiv zona Chitila, înspre ieşirea spre Târgovişte. Centrul comercial va fi administrat de o echipă de management şi de marketing cu experienţă pe pieţele din România şi Marea Britanie.

"Colosseum Center" va cuprinde un mix de magazine de înaltă calitate sub branduri mari din retailul european, 16 săli de cinema, restaurante, baruri, cafenele, zone de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie. Investiţia va beneficia de 8.000 de locuri de parcare, dintre care 1.000 vor fi subterane, cu acces direct în Mall.

"Modus Properties" şi partenerii săi vor dezvolta şi infrastructura zonei. Pentru asigurarea unei bune circulaţii în zonă, peste 30 milioane de euro vor fi investiţi pentru realizarea unei autostrăzi cu trei benzi către centrul oraşului. Proiectul va avea, de asemenea, o nouă staţie de autobuz şi tramvai, simplificând astfel accesul pentru majoritatea locuitorilor din Bucureşti.

"Modus Properties" este unul dintre marii dezvoltatori din Marea Britanie şi este specializat în proiectele de regenerare a centrelor urbane. Compania are în derulare proiecte de dezvoltare ce depăşesc 1,75 miliarde de euro şi administrează fonduri de investiţii imobiliare de peste 1,3 miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb