MOL România lansează programul "Permis pentru viitor" pentru tineri din medii defavorizate

Adina Lateş
Companii / 19 noiembrie 2015

MOL România şi Fundaţia pentru Comunitate au lansat Programul MOL "Permis pentru Viitor". Prin acest program vor fi acoperite cheltuielile necesare obţinerii permisului de conducere (şcoala de şoferi şi taxele adiacente) pentru 25 de tineri din medii defavorizate, pentru care existenţa permisului este o condiţie sau un avantaj în obţinerea unui loc de muncă, ori un instrument benefic în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu în cazul celor care se află deja în activitate, informează un comunicat remis redacţiei.

Programul MOL "Permis pentru Viitor" se derulează în parteneriat cu Salvaţi Copiii România, Asociaţia de Protejare a celor Talentaţi "Nyilas Misi", Fundaţia Principesa Margareta a Românieişi Fundaţia "Sfântul Francisc". Prin acest program, MOL România va acorda finanţarea necesară obţinerii permisului de conducere pentru categoriile B, C sau D (incluzând tractoare agricole sau forestiere, troleibuze şi tramvaie), în cazul tinerilor cu vârstele cuprinse între 17 şi 25 de ani.

"Un permis de conducere poate însemna un loc de muncă, asigurarea unui viitor pentru un tânăr şi pentru membrii familiei sale. Astfel, putem să ajutăm nişte tineri să nu pornească în viaţă cu un dezavantaj, iar efectele unui sprijin la început de drum se multiplică de-a lungul vieţii. Este un prim an, suntem la început de drum cu acest program - dar ne bazăm pe experienţa noastră şi a ONG-urilor partenere în ceea ce priveşte programele de responsabilitate socială şi, în acelaşi timp ne bucurăm că putem avea o influenţă pozitivă directă în sprijinirea comunităţii", a declarat Kinga Daradics, CEO şi Country Chairman al MOL România.

Conform sursei citate, primii 25 de beneficiari ai programului vor fi selectaţi de către cele cinci ONG-uri partenere, iar fondulprogramului pentru ediţia pilot este de 50.000 lei, finanţarea fiind asigurată de către MOL România.

În cadrul Programului MOL "Permis pentru Viitor" cetăţeni români cu vârsta cuprinsă între 17 şi 25 de ani, din medii defavorizate, pot solicita acoperirea cheltuielilor generate de obţinerea permisului de conducere categoria B, C, D (inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze şi tramvaie). Înscrierile se fac la una dintre organizaţiile partenere: Fundaţia pentru Comunitate, Asociaţia de Protejare a celor Talentaţi "Nyilas Misi", Fundaţia Principesa Margareta a României, Fundaţia "Sfântul Francisc" şi Salvaţi Copiii România.

Pentru mai multe detalii legate de program şi înscrieri pot fi consultate şi paginile web ale organizaţiilor menţionate. Un solicitant se poate înscrie la o singură organizaţie.

Termenul final pentru depunerea solicitărilor este 19 ianuarie 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb