MoneyGram şi Vodafone lansează un nou serviciu de transfer de bani "cash către mobil"

Ioana Dogaru
Companii / 7 martie 2016

Clienţii Vodafone care deţin un cont de transfer de bani M-Pesa pot primi sume din peste 125 de ţări la nivel global, trimişi prin MoneyGram, pe care-i pot retrage din locaţiile M-Pesa sau să-i utilizeze direct de pe telefonul mobil, efectuând transferuri sau plăţi, potrivit unui comunicat MoneyGram.

Abonaţii Vodafone România şi utilizatorii Cartelei Vodafone pot primi, în regim non-stop, bani provenind din transferuri internaţionale realizate din orice locaţie MoneyGram în peste 125 de ţări şi pot folosi imediat banii rapid, direct de pe telefoanele lor mobile, precizează comunicatul.

"Avand în vedere că jumătate din populaţia României fie nu are un cont bancar, fie preferă să plătească în cash, MoneyGram salută parteneriatul cu Vodafone România ce oferă acces milioanelor de români la o nouă opţiune de transfer de bani simplă, rapidă şi de încredere. Acest nou serviciu oferă românilor din întreaga ţară, posibilitatea de a primi bani de la prietenii şi familia din străinătate, direct pe telefonul mobil Vodafone", a afirmat directorul regional pentru Sud-Estul Europei al MoneyGram, Radu Pojoga, într-un comunicat.

Vodafone România pune la dispoziţie peste 350.000 de locaţii MoneyGram la nivel global de unde clienţii pot trimite bani în România, direct pe telefonul mobil al beneficiarului.

"Serviciul foloseşte o platformă tehnologică unică-prima platformă mobilă de pe piaţa din România ce le permite românilor să primească bani din străinătate având acces imediat şi în regim non-stop la aceste fonduri", a spus Valentin Ştefan, director Business Development în cadrul Vodafone România.

Utilizatorii Vodafone care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiţi în toate locaţiile M-Pesa din ţară sau îi pot folosi direct de pe telefonul mobil pentru a-i trimite mai departe către prieteni sau rude, pot face reîncărcări pe Cartela Vodafone, plăti facturi de utilităţi sau face plata către diverşi comercianţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb