Moţiune PNL pe Apărare

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 19 mai 2009

PNL ar putea iniţia, la Senat, o moţiune simplă pe Apărare, dacă ministrul de resort nu va justifica "mulţumitor" rectificarea bugetară din domeniul pe care îl administrează, a anunţat, ieri, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Domnia sa a explicat: "PNL ia în considerare foarte serios posibilitatea înaintării unei moţiuni simple privitoare la politica în domeniul Apărării.

Marţi este aşteptat la Comisia de apărare şi ordine publică din Camera Deputaţilor domnul ministru Mihai Stănişoară, pentru a da toate informaţiile şi explicaţiile privitoare la modul în care rectificarea bugetară recentă a Guvernului Boc afectează domeniul Apărării. Faptul că s-a ajuns acum - şi prin bugetul iniţial, dar mai ales prin rectificare - la cea mai mică alocare în acest domeniu ne ridică foarte serioase semne de întrebare. Dacă explicaţiile pe care domnul ministru Stănişoară le va da nu vor fi socotite mulţumitoare, vom iniţia, probabil, la Senat o moţiune simplă pe această chestiune".

Potrivit Agerpres, Antonescu a adăugat că, oricum, liberalii îşi pot exprima deja nemulţumirea faţă de "atitudinea pasiv" a ministrului Mihai Stănişoară privind rectificarea negativă a bugetului Apărării.

"Bugetul Apărării, care era de 1,3% din PIB a fost afectat major de rectificare, cu circa 696 milioane lei, ceea ce a dus la o stare de nemulţumire şi de îngrijorare fără precedent între cei care lucrează în acest domeniu", a conchis Antonescu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb