Murfatlar estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 17 %, în 2007

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 13 aprilie 2007

Murfatlar şi-a propus să realizeze o cifră de afaceri de 42 de milioane de euro în 2007, cu 17 % mai mare faţă de anul trecut, a declarat, joi, pentru NewsIn, directorul de marketing Murfatlar, Radu Morar.

\"Pentru acest an ne-am propus o cifră de afaceri cu 17 % mai mare faţă de anul trecut. Este o cifră ambiţioasă, însă proiectele pe care le avem au început foarte bine şi suntem încrezători. Avem şi două campanii de produs, pentru Lacrima lui Ovidiu şi Babanu\", a declarat Radu Morar.

Acesta a precizat că vânzările Murfatlar au înregistrat o creştere cu aproximativ 10 % în primele trei luni faţă de perioada similară a anului trecut.

\"În primele trei luni ale lui 2007 am înregistrat vânzări de peste opt milioane de euro, iar creşterea cu 10 % faţă de anul trecut s-a datorat şi faptului că am vândut mai multe produse scumpe\", a spus Morar.

În ceea ce priveşte vânzările din perioada premergătoare sărbătorilor de Paşte, Morar a menţionat că pentru toate brandurile Murfatlar s-au înregistrat creşteri cu 16 % faţă de perioada similiară din 2006.

\"Faţă de media lunară, în perioada Paştelui vânzările cresc între 20 % şi 50 %, în funcţie de produs. Mai exact vinurile roşii au o creştere de 50 %, cele mai căutate fiind Pinot Noir, Cabernet Sauvignon sau Merlot, dar şi vinul Lacrima lui Ovidiu. Paştele reprezintă un moment important de consum pentru piaţa vinului, însă perioada de toamnă-iarnă este cea care arată evoluţia pieţei dintr-un anumit an\", a explicat Radu Morar.

Din 2003 până în prezent, Murfatlar a investit peste 12 milioane de euro în tehnologie şi cinci milioane de euro pentru publicitate.

\"Investiţiile s-au concentrat în două direcţii majore, replantări şi tehnologie, astfel încât să asigurăm o calitate constată în fiecare an\", a declarat Radu Morar.

În 2007, Murfatlar va achiziţiona o nouă linie de îmbuteliere, astfel încît capacitate de producţie va creşte de la 100.000 de sticle la 150.000 de sticle pe zi. De asemenea, compania se aşteaptă la o creştere cu 40 % a vânzărilor, în 2007.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb