Nestle Romania integrează în portofoliul Nestle Health Science 150 de produse

A.V.
Companii / 31 mai 2023

Mihai Zigmund-Iliescu, Business Development Manager Romania & Bulgaria - Nestle Health Science

Mihai Zigmund-Iliescu, Business Development Manager Romania & Bulgaria - Nestle Health Science

Nestle Romania, parte a grupului Nestle - cea mai mare companie de produse alimentare şi băuturi din lume -, a reuşit să integreze brandul SOLGAR® (lider pe piaţa mondială a suplimentelor alimentare) în mai puţin de două luni de la preluarea operaţiunilor acestui brand în ţara noastră, ca urmare a achiziţiei la nivel global, din august 2021. Astfel, Nestle Romania a ajuns în prezent la un nivel de adopţie de peste 90% a celor aproape 150 de produse SOLGAR®.

Integrarea brandului SOLGAR® se face împreună cu transferul unui grup de angajaţi specializaţi în cadrul diviziei Nestle Health Science, care funcţionează la nivel global, ca entitate separată în cadrul Grupului Nestle, din 2011, având ca obiectiv principal dezvoltarea unor noi soluţii nutriţionale personalizate, pe baza unei activităţi susţinute de cercetare şi dezvoltare.

În portofoliul Nestle Health Science din România sunt opt produse ce pot fi încadrate în categoriile Consumer Care, Medical Nutrition, dintre care cel mai bine vândut în primul trimestru din 2023 a fost Optifibre - un produs ce are calităţi prebiotice, destinat unor scopuri medicale speciale, indicat pentru regimul dietetic al pacienţilor cu tulburări de tranzit intestinal.

"Toate produsele din categoria Medical Nutrition, precum cele din gama AAA, pot fi folosite în diete speciale, medicale", spune Mihai Zigmund-Iliescu, Business Development Manager Romania & Bulgaria - Nestle Health Science, adăugând: "Portofoliul nostru conţine produse fundamentate ştiinţific, în urma unor ample cercetări de laborator. Universul consumatorilor noştri este reprezentat de toate vârstele".

În portofoliul Nestle Health Science se regăseşte şi gama Resource, o dietă polimerică, nutriţională completă recomandată pentru regimul dietetic al malnutriţiei şi/sau al riscului de malnutriţie, inclusiv în afecţiunile oncologice, cât şi pentru alte tipuri de afecţiuni. De asemenea, poate fi folosit ca supliment sau ca sursă unică de nutriţie la recomandarea medicului afecţiunilor oncologice sau asociat cu alte afecţiuni pentru adulţi şi copii, începând cu vârsta de 3 ani.

Din portofoliul de malnutriţie face parte şi gama Nutren® (Nutren Junior şi Nutren Optimum), care contribuie la o alimentaţie bogată în nutrienţi pentru copii, începând de la vârsta de 1 an, şi pentru adulţi. În categoria produselor pentru alergii regăsim ALTHERA®, ALFARÉ® şi ALFAMINO®, formule extensiv hidrolizate.

Produsele din portofoliul Nestle Health Science sunt disponibile atât online, cât şi prin intermediul farmaciilor partenere.

Nestle Health Science este un lider în ştiinţa nutriţiei şi o divizie gestionată la nivel global în cadrul Nestle. Cu sediul central în Elveţia, compania are peste 11.000 de angajaţi în întreaga lume, cu produse disponibile în peste 140 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb