NICOLAE CIUCĂ: ''Revenirea la normalitate depinde de voinţa noastră de a ne vaccina''

G.U.
Politică / 29 mai 2021

''Revenirea la normalitate depinde de voinţa noastră de a ne vaccina''

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, afirmă că revenirea la normalitate depinde de voinţa fiecărui cetăţean de a se vaccina, transmite Agerpres.

"Consider că acest vaccin reprezintă singura cale pentru a putea să ne apropiem de normalitate şi vă spun din proprie convingere că această revenire la normalitate, practic, depinde de fiecare dintre noi şi voinţa noastră de a ne vaccina", spune Ciucă într-un videoclip postat, sâmbătă, pe Facebook.

Ministrul declară că, pentru el, vaccinul conţine clipele pe care nu le-a putut petrece cu familia, notează sursa citată.

"Sunt unul dintre milioanele de români care s-au vaccinat şi vreau să vă împărtăşesc că pentru mine vaccinul conţine clipele pe care, în toată această perioadă, nu le-am putut petrece cu familia, cuprinde îmbrăţişările pe care nu am putut să le dau părinţilor mei, cuprinde clipele pe care nu am putut să le petrec împreună cu toţi cei dragi şi cu prietenii. De asemenea, cuprinde acele momente în care nu am putut să mă văd cu camarazii şi să pot să am întâlnirile care altădată ne ofereau prilejul să putem să fim împreună, să discutăm şi, de ce nu, să dezbatem orice fel de problemă", adaugă Nicolae Ciucă.

Acesta îl provoacă pe şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, dar şi pe secretarii de stat în MApN Simona Cojocaru şi Marius Bălu, să spună ce înseamnă pentru ei vaccinul.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Cel mai penibil guvern

    1. regim militar iliberal

    Nu, dle Ciuca, nu este singura cale de a reveni la normalitate. Da, ai fi putut sa iti imbratisezi parintii daca te spalai inainte. Stii asta, mai Ciuca? Daca te spalai pe fata, iti curatai mucoasele (bucale si nazale), mai clateai si cu apa de gura cu alcool (nu cu clorhexidina). in urmatoarele 30 de minute ai fi putut sa iti imbratisezi in siguranta parintii. Doar sa nu le tusesti in fata pentru ca atunci ai fi putut expulza particule din interiorul tractului respirator. Dar, dle Ciuca, chiar si vaccinat, iti recomand cu tarie sa nu le tusesti in fata parintilor tai pentru ca vaccinatii nu sunt protejati decat foarte putin (cei cu Astrazeneca deloc, de exemplu) la infectia aimptomatica si la cresterea virusului pe mucoasele nazale. Atentie mare dle Ciuca la cum iti imbratisezi parintii, chiar daca te-ai vaccinat. Ai face mai bine sa porti masca daca ai fost in cluburi sau la petreceri in zilele anterioare.

    1. Dle Ciuca, ce spuneti dumneavoastra este o anti-stiinta. Este o minciuna, este o ticalosie pentru ca poate duce la drame. Uite ce ne spune altcineva, Dr Koen Pouwels, senior researcher in Oxford University’s Nuffield Department of Population Health.

       

      "‘However, the fact that we saw smaller reductions in asymptomatic infections than infections with symptoms highlights the potential for vaccinated individuals to get COVID-19 again, and for limited ongoing transmission fr om vaccinated individuals, even if this is at a lower rate. This emphasises the need for everyone to continue to follow guidelines to reduce transmission risk, for example through social distancing and masks.’" 

       

      Acel doctor, cu mult mai bine informat decat dl Ciuca, ne spune ca reducerile la infectia asimptomatica sunt "mai mici" decat reducerile la infectiile simptomatice si asta ilustreaza potentialul ca vaccinatii sa se infecteze cu virusul si ca ei sa transmita boala desi la o viteza de transmitere mai scazuta (dle Ciuca, daca iti imbratisezi parintii si esti vaccinat, posibil sa fii infectat si sa le dai boala). Doctorul de la Oxford ne spune ca si vaccinatii sa continue sa urmeze recomandarile de a reduce transmisia, prin distantare sociala si purtarea mastii. 

      Campania guvernului de a promova imbratisarile facute de vaccinati fara masca este CRIMINALA. Trebuie oprita imediat. 

    bai Mengele militar, lasa amenintarile!

    "normalul" nu e hotarat de un guvern dictatorial, normalul e hotarat de societate lichea cu epoleti ce esti!

    vedeti voi in strada probleme imediat!  

    Se putea oare, sa nu sara la interval, facand propaganda ieftina pt vaccinurile lor criminale, si umflatul slugoi mason, Ciuca, zis si Maciuca Plavanului? Oricum, cu Plavanul si Maciuca lui la conducerea armatei, aceasta nu mai este de facto armata Romaniei, ci a altora din afara tarii!

    1. medicenteeee

      Probabil ca ai vrut sa scrii "medicamenteee", dar esti analfabet! Desigur, se impun pt tineee si pt ma-taaa!! Pt tine, dintr-alea de cap, iar pt ma-ta, dintr-alea contra bolilor venerice!

    Explicati-i acestui bivol că "singura cale" a fost aleasă deja de 80% dintre români și anume ne-vaccinarea" urmată de boicotarea a tot ce îndeamnă stat și corporații.

    Guvernul a atins noi cote de patetic cu aceasta campanie imbecilă și grețoasă. 

    revenirea la normalitate va fi cand vom scapa de propaganda !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb