NICOLAE CIUCĂ: ''Am finalizat programul de guvernare 99,99%''

G.U.
Politică / 20 noiembrie 2021

''Am finalizat programul de guvernare 99,99%''

Senatorul PNL Nicolae Ciucă, propunerea liberalilor pentru funcţia de prim-ministru, a declarat, astăzi, la finalul unei noi runde de negocieri pentru formarea unei majorităţi, că a fost finalizat programul de guvernare în proporţie de 99,99%, precum şi acordul politic şi structura viitorului guvern pe două variante, cu premier PSD, respectiv premier PNL, menţionând că duminică vor fi închise toate capitolele, informează Agerpres.

"Am finalizat programul de guvernare, 99,99%, acum se reciteşte, am finalizat acordul politic, am finalizat şi partea de conţinut al Guvernului pe cele două variante, una cu premier PSD şi una cu premier PNL. Urmează ca mâine să ne revedem, să continuăm negocierile pe celelalte capitole, astfel încât mâine seară să închidem", a afirmat Nicolae Ciucă.

Acesta a spus că mai este nevoie de a se face "corecţiile necesare", precizând că în privinţa desfiinţării SIIJ s-a luat o decizie.

"S-a închis şi capitolul Justiţie. Până la 31 martie - SIIJ să fie desfiinţată şi, ulterior, să se reînfiinţeze o structură care să se ocupe de probleme, o structură care să poată să respecte directiva CJUE şi MCV", a explicat Ciucă, menţionând că nu au fost discutate alte detalii şi că decizia a fost luată în consens.

Nicolae Ciucă a susţinut că "nu mai sunt ministere disputate", dar nu pot fi anunţate până nu se decide cine va prelua primul funcţia de premier.

"Rămâne în coaliţie exact cum am comunicat cu toate partidele şi conţinutul pe ministere la nivelul Guvernului, le vom comunica după ce le finalizăm. Nu a rămas niciun minister în discuţie. Nu pot să vă spun acum, ci în momentul în care se va lua decizia în privinţa premierului care va conduce acum", a mai spus Ciucă.

Potrivit acestuia, preşedintele PNL Florin Cîţu nu a participat la discuţiile de sâmbătă deoarece nu a putut să vină. "Avem o delegare la nivelul echipei de negocieri, astăzi nu a putut să vină. Nu ştiu de ce", a adăugat Ciucă.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Din păcate, cândva,nu peste mult timp se va vedea că are probleme grave la...mansardă!

    Și atunci întrebarea Cum de cei apropiați nu si-au dat seama? 

    1. Poate are si ei probleme? La (prea) multele mansarde.

    Adica, 99,99% din Falimentul total al Romaniei, masonule umflat! Sper ca stiti ce urmeaza, dupa Falimentul de tara? Ceva ce incepe cu "R" si se termina cu "evolutie", pt ca este de fapt o evolutie a poporului! Daca, inca nu stiti, atunci urmeaza sa aflati pe pielea voastra si a familiilor voastre!

    1. Nu mai are cine sa faca revolutie, "decat" batranii tinuti ostatici de psd!

      Oamenii activi si cu ceva materie cenusie nu mai sunt demult in Romania. 

      De la ata MATERIE CENUSIE,cei care au parasit Tara,sunt SCLAVII celor din strainatatile unde ei muncesc,femeile si le duc la "produs",de nu mai au loc alte CURVE de ele pe marginea strazilor occidentale,,ei sunt "IOBAGI" pe plantatiile de CAPSUNI,SPARANGHEL,CIOBANI prin Muntii Italiei,HOTI prin toata lumea,DILARI de DROGURI de au speriat lumea civilizata,"producatori" de clone de carduri bancare,in asa fel de mult sunt "respectati",cei care au "CREIERE"pline de materie cenusie,incat atunci cand strainii,aud numele de roman,se incuie in case ,isi instaleaza camere de vederi pe propietati mai ceva ca la SING SING si ii cred pe Romani,niste SALBATECI.BRAVOS NATIUNE.!

      Da, si aia sunt rezultatul sultanatului psd, pdsr, fsn, pcr... Au fost tinuti in cea mai crunta saracie si analfabetism pentru a fi manipulati. Hoarde de prosti si salbatici. Asta este produsul. Astia sunt clientii psd, sau cel putin o parte. Celalalt produs construit pe pile, clienti, relatii, amante, sinecuri, animale politice, etc, atarna in sistemul bugetar/clientelar unde taie frunza la caini si traiesc ca lipitorile.

      Asa ca.... NU NE VINDEM TARA!!!

      Dar... Romania este in disolutie si pe cale de disparitie cu psd in frunce. Tic-tac. 

      Multi au plecat din tara pe vremea lui basescu

      Bine ca voi astia de DRIAPTA,ati ridicat nivelul de cultura al romanilor,tinand copii doi ani inchisi in case fara ca sa poata invata,ati IMRUMUTAT Romania si pe Romani pe 10 generatii,ati FURAT pe Rupte,ati UCIS mai multi romani ca in al doilea razboi mondial,ati SARACIT populatia de au ajuns romanii la fel ca afganii dupa razboiul dus de NATO pentru ai civiliza de iau lasat mai necivilizati decat inainte de razboi.Asa ca DRIAPTA,si-a aratat adevarata PUTERE de HOTI,si UCIGASI. LA PUSCARIE CU VOI in curand.1

    Nici matematicieni ca Titeica, sau chimisti ( ca Elena Ceaușescu?) nu erau atât de exacti: 99,99 % !

    Dle Ciucă privești prin catarea puștii? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb