NICOLAE CIUCĂ: "Avem în continuare nevoie de unitate, de solidaritate, de empatie"

G.D.
Politică / 1 decembrie 2022

"Avem în continuare nevoie de unitate, de solidaritate, de empatie"

Premierul Nicolae Ciucă a declarat astăzi, la Alba Iulia, că avem în continuare nevoie de unitate, de solidaritate şi de empatie. Şeful Executivului a participat la ceremonia militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României la Alba Iulia, împreună cu ministrul Apărării, Angel Tâlvăr, informează News.ro.

"Vreau să urez un sincer La mulţi ani tuturor românilor. La mulţi ani, România! Este o zi foarte importantă pentru noi şi, aşa cum de fiecare dată am arătat respect şi cinstire pentru memoria celor care s-au jertfit în momentele cele mai dificile pentru ca România să fie aşa cum este astăzi, consider că şi de acum înainte, în momente poate nu la fel de dificile ca atunci, avem în continuare nevoie de unitate, de solidaritate, de empatie şi sunt convins că aşa cum am făcut de fiecare dată, o vom face şi de aici înainte, punând să demonstrăm că România este o ţară cu adevărat europeană", a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Premierul a participat astăzi la ceremonia militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României la Alba Iulia, împreună cu ministrul Apărării, Angel Tâlvăr.

Peste 850 de militari şi specialişti din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, personal din cadrul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia şi Filialei Alba-Iulia a organizaţiei Crucea Roşie Română, cu aproximativ 60 de mijloace tehnice terestre şi aeronave militare, participă la parada de la Alba Iulia.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ciuca este um plaiator cu pensie nesimtita . Un slugoi al coruptului Iohanis care nu poate justifica cum a reusit sa-si cumpere 7 case din veniturile de bugetar . Ciuca este si sef peste fostul pnl , transformat actualmente in PSD2 . Tinand cont de toate aceste precizari ii recomand lui ciuca sa-si tina urarile si empatiile pt el si pt seful sau de la cotroceni . Eu am primit urari de la CATALIN DRULA si de la cei din USR. Acestia sunt adevaratii patrioti.

    1. Idiotule,tu esti unul din cei care au votat cu acest corupt,voi astia care chitaiti acum vai ce rau este iohanis ,voi erati in stare sa ne luati la bataie pe cei care spuneam ca nu este bun de presedinte,voi care dadeati mu.e psd ului acum se intoarce roata ,cand nu au primit "pesede la parada toti usristii bateau din palme si erau in extaz ,sa ne fereasca dumnezeu de patrioti ca cei din usr ,sunt iuda nu patrioti

      Esti un needucat si ca prima evaluare esti votant aur . Asa stand lucrurie am o veste buna pt tine si pt toti simpatizantii aur: la curtea de apel bucuresti s-a cerut dizolvarea aur si radierea din registrul partidelor . Instanta a fost de acord cu aceasta solicitare . Daca si la recurs se mentine sentinta sunteti pa . Ca si concluzie iti recomand sa mai treci pe la biblioteca . Cartile inbogatesc bagajul cunosterii si sensibilizeaza . La aceste capitole ai deficiente majore si e pacat ..... Mare pacat .

    si de fasole. pt gaze

    Numai intr un an a reusit multe ,mai ales stiind cat de nabadaioasa e coalitia ! A rezolvat mult in industria de aparare ,dotarea armatei ,intarirea participatiilor statului in firme energetice ,ajutarea refugiatilor ucraineni cu adapost ,hrana si transport ,imbunatatirea transportului de marfuri pe Dunare ,deblocarea portlui Constanta si a liniei CFR cu Ucraina .Toate acestea simultan cu negocierea jaloanelor PNRR , a impus intarirea fiscului si gestionarea ingrozitoarei criza energetice ( in energie sigur ca s a infiltrat conflictul global pe energie ,cu manipulari rusesti ).In aprecierea mea ,am facut o comparatie ipotetica cu ce ar fi fost daca ramaneau fie Catu ,fie Orban premieri ! Deci e bine cu felicitari ,din pacate se termina curind !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb