NICOLAE CIUCĂ:  "Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niunul din principiile liberale"

G.D.
Politică / 27 mai 2022

"Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niunul din principiile liberale"

Preşedintele PNL; Nicolae Ciucă, a declarat astăzi, în faţa liberalilor, la Consiliul Naţional de la Poiana Braşov, că PNL garantează stabilitatea coaliţiei şi nu renunţă la niunul din principiile liberale. Trebuie să demonstrăm că suntem serioşi şi că venim în coaliţie cu politici pentru continuarea investiţiilor, pentru susţinerea antreprenorilor. Trebuie să avem şedinţe cu decizii, lideri cu responsabilităţi clare, a mai spus el, informează News.ro.

Preşedintele PNL a afirmat că astăzi se vor alege noi membri ai PNL, secretarul general al partidului, un prim-vicepreşedinte pe strategii politice şi un vicepreşedinte pe domeniul Apărării.

"Alegerile de astăzi sunt importante pentru noi, liberalii, pentru că ne completăm echipa de conducere", a spus el.

Nicolae Ciucă a arătat că, "pentru a câştiga încrederea electoratului trebuie să se bazeze pe principiul meritocraţiei, pe integritate şi profesionalism.

"Trebuie să avem şedinţe cu decizii, lideri cu responsabilităţi clare şi o resursă umană competentă", a menţionat preşedintele PNL, afirmând că este un partid orientat spre performanţă, ambiţios, care întreprinde reforme serioase.

Preşedintele PNL a mai spus că partidul a preluat guvernarea în momente dificile. "Trebuie să împlonim dezvoltarea şi modernizarea României", a spus el, precizând că au făcut faţă provocărilor.

"PNL îşi va asuma iniţiativa în ceea ce priveşte politicile publice şi le va duce în coaliţie. Trebuie să demonstrăm că suntem serioşi şi că venim în coaliţie cu politici pentru continuarea investiţiilor, pentru susţinerea antreprenorilor şi de protejare a locurilor de muncă şi manifestare a grijii pentru toţi cetăţeni. Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niunul din principiile liberale", a mai spus el.

El a menţionat că are convingerea că PNL va depăşi orice obstacol din drumul său spre modernizarea României. "Împreună uniţi într-o echipă puternică vom reuşi să performăm", a mai afirmat Nicolae Ciucă, precizând că "trebuie să vom uniţi pentru o România stabilă, aşa cum ne-am asumat la Congres". "

Trebuie să dăm încrederea românilor că împreună vom pune România pe primul loc", a încheiat preşedintele PNL discursul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Domnule PREMIER. Aveti dreptate. PRINCIPIILE LIBERALE,au adus in Romania,numai HOTIE,SARACIE si RENUNTAREA la SUVERANITATEA tarii in favoarea STRAINILOR. Cei doi inaintasi ai dumneavoastra,ORBAN si CATU,au adus atata "fericire" pe capul romanilor incat romanii,sunt mai SARACI chiar decat refugiatii ucrainieni.Ce ziceti de HOTIILE prin care ORBAN,CATU si VIRGIL POPESCU,au INDATORAT Romania de au aduso in pragul COLAPSULUI.In loc ca cei trei "EROI" liberali sa fie la puscarie,cei care platesc sunt romanii de rand,care platesc de se spetesc imprumuturile,cele 120 de milioane de doze de vaccin un fel de apa chioara,precum si energia electrica si gazul,pe care "marele intelept",VIRGIL POPESCU,l-a vandut SAMSARILOR STRAINI pe 5 ani,iar romanii,platesc la straini sa aibe lumina in case si caldura. Asa ca ,PRINCIPIILE LIBERALE,vor scufunda TARA, la fel cum ghetarul,a SCUFUNDAT TITANICUL. LA MAI MULTE PRINCIPII.!

    Ce aveti domnule general cu militarii de-i oropsiti. Ca ati sarit ca ars cand ati auzit de ordonanta. Vrea si Dincu sa faca putina dreptate si pentru militari. Nu pentru d-voasta si cei din preajma, ca aveti destul, ci pentru cei pe care i-ati oropsit de 10 - 12 ani incoace.

    Ce, Dincu nu a cerut voie americanilor sa umble la soldele militarilor romani. Pai cereti-le d-voastra voie, ca sunteti "sold la sold" cu ei.

    La bune alegeri domnule "liberal".  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb