Nicuşor Dan, după întâlnirea cu Ambasadorul Japoniei: "Apreciez eforturile depuse în timpul mandatului său pentru întărirea relaţiilor economice"

T.B.
Politică / 14 ianuarie

Nicuşor Dan, după întâlnirea cu Ambasadorul Japoniei: "Apreciez eforturile depuse în timpul mandatului său pentru întărirea relaţiilor economice"

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a avut o întrevedere cu ambasadorul Japoniei în România Hiroshi Ueda, la finalul mandatului diplomatului străin, a transmis edilul pe pagina sa de socializare. Primarul capitalei a transmis că apreciază eforturile pe care acesta le-a depus pentru consolidarea relaţiilor economice cu municipiul şi că Japonia este un investitor important în Bucureşti, conform sursei menţionate.

Potrivit sursei indicate, "La finalul mandatului de ambasador al Japoniei în România, ţin să-i mulţumesc domnului Hiroshi Ueda pentru buna colaborare pe care am avut-o în aceşti ani şi pentru implicarea sa în promovarea valorilor noastre comune: democraţie, libertate, respectarea statului de drept. Am avut onoarea să primesc vizita domnului Ambasador la Primăria Municipiului Bucureşti şi să particip la Sărbătoarea Florii de Cireş din Parcul Herăstrău şi de fiecare dată întâlnirea a fost remarcabilă şi fructuoasă", a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Nicuşor Dan a adăugat că apreciază eforturile depuse în timpul mandatului ambasadorului Japoniei la Bucureşti pentru întărirea relaţiilor economice cu oraşul nostru, informează acesta pe reţeaua sa de socializare.

"Japonia este un investitor important în Bucureşti, iar asta se datorează în bună măsură demersurilor diplomatice. Sper să ne revedem în viitor şi să revină cu plăcere în oraşul nostru", a completat primarul capitalei în postarea sa.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pune-ti cravata comunistule! Nu mai iesi primar amaratule!

    1. Hi hi hi!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb