Nicuşor Dan susţine menţinerea alianţei de dreapta la nivel naţional

J.P.
Politică / 28 septembrie 2021

Nicuşor Dan susţine menţinerea alianţei de dreapta la nivel naţional

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că îşi doreşte menţinerea alianţei de dreapta în Parlament, astfel încât să existe o corespondenţă cu alianţa de dreapta din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, conform Agerpres.

"Noi avem o alianţă care a funcţionat la Bucureşti. Bineînţeles că sunt reproşuri în toate direcţiile - pe ale mele nu le-am făcut publice - dar această alianţă a funcţionat: faptul că am reuşit împreună să suspendăm PUZ-urile de sector, de exemplu, şi multe alte lucruri. La nivel naţional eu îmi doresc să existe această alianţă de dreapta, care a câştigat alegerile parlamentare din 2020 şi să existe o corespondenţă între alianţa de dreapta din Consiliul General şi alianţa de dreapta în Parlament, pentru că în felul acesta ne-au votat bucureştenii şi românii", a precizat el, pentru B1 Tv.

Întrebat dacă alegerea noului preşedinte al PNL va avea implicaţii în ce priveşte relaţia dintre PMB şi Guvern, edilul general s-a declarat optimist că vor începe o serie de discuţii, după încheierea "efervescenţelor" interne.

"Eu am fost ales primar al Bucureştiului într-o coaliţie. Am de spus lucruri, dar o să le spun în interiorul acestei coaliţii. Eu sunt optimist că acum, după ce aceste efervescenţe interne s-au încheiat, o să începem să discutăm mai mult.. (...) Dacă noi ne uităm la rece la ce s-a întâmplat exact acum un an, orice analist din ţara asta o să vă spună că soluţia care a fost aleasă - şi este meritul preşedinţilor fiecăruia dintre partidele din această coaliţie - a fost singura soluţie care a întrerupt administraţia PSD în Bucureşti", a menţionat Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Un NEBUN in libertate, freza spune totul.

    Draga Danutz, cand ajung petitiile adresate domniei adresate pentru a intreba daca angajatii primariei

    füra avand aprobarea domnieii Tale primesc raspuns de la Administratia cimitirelor , cand e o intrebare strategica te implici. Am sa reformulez atunci intrebarea: Este nevoie sa votez cu domnul Catu pentru a Nu i se füra unchiului meu locul de veci, banii din cont si apartamentul de catre primaria Bucuresti? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb