Noile laptopuri ASUS oferă acces online în doar 8 secunde

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 iulie 2008

Laptopurile devin indispensabile atât la birou, cât şi acasă, pe măsură ce activităţile legate de Internet capătă un rol tot mai mare în experienţa cotidiană. ASUS urmăreşte în mod constant să ofere utilizatorilor cea mai avansată tehnologie şi cea mai simplă cale de a o experimenta. Astfel, ASUS prezintă facilitatea Express Gate, ce constă într-un sistem de operare integrat, capabil de o pornire ultra-rapidă în scopul accesării prompte a unei game largi de funcţii de pe toate laptopurile ASUS bazate pe cea mai nouă platformă Intel Centrino 2.

Beneficiind de acest avantaj însemnat reprezentat de accesul instant la Internet, utilizatorii laptopurilor ASUS vor putea să transmită email-urile neprev?zute, solicitate subit de că?tre partenerii de lucru chiar înainte de a pleca de la serviciu. Totodată, aceştia vor avea la îndemână o metodă promptă de a naviga pe Internet între două întâlniri consecutive, reuşind să schimbe mesaje cu prietenii sau cu familia prin intemediul programelor de mesagerie instantanee. În plus, Express Gate realizează două computere într-unul singur. În mediul creat de Express Gate, accesul la Internet, muzica şi fotografiile vor putea fi partajate fără a accesa şi afecta fişierele şi configurarea sistemului de operare Windows, destinat uzului personal.

"ASUS îşi demonstrează mereu angajamentul faţă de clienţi de a furniza constant cele mai inovatoare soluţii care să-i ajute să simplifice modul de lucru şi să beneficieze în acelaşi timp de cele mai bune performanţe. Cu ajutorul facilităţii Express Gate, utilizatorii vor putea beneficia de acces instant la Internet, la o viteză superioară şi într-un mod extrem de simplu", a declarat Tony Chen, directorul general al diviziei de notebook-uri în cadrul ASUS.

Printre noile laptopuri ASUS cu platforma Intel Centrino 2 se regăsesc modelele M51Va, M51Vr, V1v, F8Vr, M70Vm. Toate acestea sunt disponibile publicului din România pentru sincronizarea rapidă cu life-style-ul tehnologic. 8 secunde este durata de aşteptare până la accesarea mediului online pentru actualizarea blogului, partajarea de fotografii, mesageria instantanee şi pentru lecturile online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb