Noile tehnologii MYRIA în magazinele Media Galaxy

Comunicat Media Galaxy
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 iunie 2007

Media Galaxy prezintă noua gamă de calculatoare şi electronice - MYRIA - o gamă completă de sisteme desktop, portabile şi video. Produsele MYRIA sunt proiectate astfel încât să asigure o utilizare simplă oferind în acelaşi timp soluţii tehnologice de ultimă generaţie. Gama de echipamente IT este completată prin noile MYRIA - LCD-TV, Plasma-TV, DVD playere şi DVD recordere, produse care răspund exigenţelor clienţilor în ceea ce priveşte designul şi calitatea.

Gama MYRIA este disponibilă în magazinele Media Galaxy din întreaga ţară. Pe parcursul lunii iunie produsele MYRIA beneficiază de o ofertă de creditare excepţională: 10 luni fără costuri, DAE 0%. Orice produs MYRIA poate fi achiziţionat printr-un credit pe 10 luni cu costuri de creditare 0 (DAE 0%). Sistemul de finanţare este acordat prin CREDEX FINANŢĂRI IFN. Creditul poate fi acordat într-un timp foarte scurt - aproximativ 2 ore, cu minimum de documente - buletin şi adeverinţă de salariu, fără avanas şi fără giranţi.

Gama de calculatoare MYRIA

Gama de calculatoare desktop oferă soluţii tehnologice de ultimă generaţie. Construite pe platforma Intel, echipate cu Windows Vista, sistemele MYRIA sunt pregătite pentru lucrul imediat. Designul modern, compact şi ergonomic permite o utilizare facilă şi economică.

Configuraţiile tehnice acoperă o diversitate de nevoi, de la navigarea pe Internet şi aplicaţii de birou până la cele mai solicitante jocuri şi aplicaţii multimedia.

Calculatorul MYRIA XDrive, destinat jocurilor şi aplicaţiilor multi-tasking, este echipat cu procesor Intel de ultimă generaţie (Intel Core 2 Quad) şi oferă cea mai mare capacitate de răspuns.

Ca soluţie completă există şi gama de monitoare MYRIA cu display de 17"" şi 19"".

MYRIA PC-LCD All in One - un nou concept în designul IT

În premieră în România este prezentat astăzi primul sistem compact oferit de MYRIA. Acesta este construit pentru a răspunde exigenţelor în materie de eficienţă şi ergonomie.

Unitatea centrală, monitorul şi boxele sunt încorporate într-un singur sistem, astfel că utilizatorii au avantajul unui plus de spaţiu şi confort, acasă sau la birou.

Gama de Laptopuri MYRIA

Uşoare, dar rezistente şi performante, laptopurile MYRIA oferă mobilitate în utilizarea tehnologiei de ultimă generaţie. Gama cuprinde laptopuri echipate cu procesoare Intel de ultimă generaţie şi oferă o soluţie completă din punct de vedere al conectivităţii. Acestea sunt disponibile în două variante: cu ecran TFT de 14,1"" şi 15,4"". Laptopurile MYRIA sunt echipate cu memorie de până la 1024 MB şi hard disk-uri de până la 100 GB.

Televizoarele plasmă şi LCD MYRIA

Televizoare cu ecran cu plasmă şi LCD oferă un design modern, acustică perfomantă şi capacitate de interconectare în reţea digitală.

Unghiul ultra larg de vizionare (minim 170 grade), rezoluţiile performante HD Ready, procesarea, contrastul, luminozitatea şi redarea imaginii de înaltă definiţie garantează calitatea televizoarelor cu plasmă şi LCD MYRIA.

Gama include modele LCD de 20"", 26"", 32"" şi 42"", precum şi televizoarele plasmă de 42"" şi 50"".

Noua gamă de DVD Playere şi DVD Recordere MYRIA

Media Galaxy lansează noua gamă de DVD Playere şi DVD Recordere MYRIA. Gama include trei tipuri de produse: DVD Playere cu HDMI, DVD Recordere cu hard disk de 80 G şi DVD Recordere cu HDMI. Prin acestea pot fi create propriile DVD-uri, pot fi înregistrate programele TV preferate, având opţiunea de a le accesa sau edita cu uşurinţă.

Înregistrările pot fi păstrate pe un suport durabil şi de înaltă calitate şi pot fi transferate informaţiile video, audio şi date de pe DVD pe hard disk. Este asigurată de asemenea, calitatea excelentă a imaginii la vizualizarea fotografiilor, a transmisiunilor TV sau a materialului filmat şi inscripţionat pe DVD prin interfaţa multimedia High Definition.

CES; membră a grupului Altex şi cel mai mare producător român de PC-uri (IDC, Q1-2007), deţine avantajul singurei linii profesionale de asamblare din Sud-Estul Europei, ceea ce îi asigură menţinerea standardelor de calitate la nivel internaţional în condiţiile unei productivităţi sporite (1PC/minut). CES este Microsoft Certified Partner şi Intel Premier Partner din 2006.

Media Galaxy este marcă a grupului Altex, lider pe piaţa de electronice, electrocasnice şi IT&C din România. În prezent reţeaua numără 15 magazine deschide în principalele oraşe din ţară. Media Galaxy oferă clienţilor săi o gamă variată de produse, punându-le la dispoziţie sisteme de finanţare generoase şi flexibile.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. superb.forza myria!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb