Noul Range Rover Sport a fost lansat în ţara noastră

F.D.
Companii / 13 iulie 2022

Noul Range Rover Sport a fost lansat în ţara noastră

Cea mai nouă versiune a modelului Range Rover Sport a fost lansată oficial pe piaţa din România. Cea mai recentă generaţie a SUV-ului performant de lux din gama Land Rover este cea mai aşteptată şi cea mai avansată din punct de vedere tehnologic de până acum, se arată într-un comunicat de presă.

"Momentul aşteptat de către iubitorii modelului Range Rover Sport, dar şi de admiratorii brandului din România, a devenit realitate şi s-a concretizat prin lansarea celei de-a treia generaţie a acestui SUV de succes. Precizez că în acest moment ne situăm într-un grup extrem de restrâns de ţări care a avut şansa să prezinte clienţilor locali noul Range Rover Sport. Fără îndoială, noua versiune reprezintă nu doar un vârf tehnologic, ci şi materializarea noilor direcţii de design care atrag şi mai mult prin simplitate, rafinament şi calitatea materialelor. Suntem pe deplin convinşi că cele 1855 de unităţi vândute din modelul anterior au pregătit un teren propice pentru continuarea vânzărilor într-un ritm şi volum ascendente, conform cu noile strategii Modern Luxury şi Reimagine promovate recent de către producător", a spus Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto, Importator Oficial Jaguar Land Rover în România

Potrivit sursei citate, noul Range Rover Sport este cea mai dinamică versiune a SUV-ului de lux a mărcii Land Rover, fiind dotat cu tracţiune integrală Intelligent All-Wheel Drive (iAWD) şi cele mai noi tehnologii Land Rover, pentru toate tipurile de teren.

Noul Range Rover Sport este produs exclusiv în Marea Britanie, la uzina din Solihull, locaţie cu traditiein ceea ce priveste producţia modelelor Land Rover. Modelul va fi disponibil în România începând cu luna octombrie 2022, conform estimărilor producătorului, iar preţul de pornire pentru varianta 3.0 l diesel 250CP MHEV este de 78.700 euro + TVA.

Vor fi disponibile si două versiuni de motorizări plug-in hybrid, cu o autonomie complet electrică de până la 113 km - P440e şi P510e. Doritorii vor putea alege între motorizarea 3.0 l diesel MHEV de 250CP, 300CP şi 350CP şi motorizarea 3.0 l benzină MHEV de 400CP.

De asemenea, va intra pe piaţă şi motorizarea 4.4 l V8 benzină 530CP, care atinge 0-100 km/h în doar 4,5 secunde, cu funcţia Dynamic Launch activată. O versiune Range Rover Sport pur electrică se va alătura gamei în 2024, conform cu strategia generală anunţată de CEO-ul grupului, Thierry Bollore, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb