Noul sistem BRAVIA Theatre DAV-IS50

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 21 august 2008

DAV-IS50 oferă sunet pe 5.1 canale, capacitate de integrare a unui sistem DVD Home Theatre, boxe miniaturizate de dimensiunile unei mingi de golf şi boxe-spate wireless

Modelul Sony DAV-IS10 a revoluţionat modul în care utilizatorii se gândesc la un sistem Home Cinema integrat, prin finisajele în negru lucios, butoanele de comandă elegante şi discrete şi prin boxele atât de mici încât pot fi cu uşurinţă ţinute în palmă.

DAV-IS50: Experienţa completă Home Cinema cu mai multă uşurinţă ca oricând

Modelul DAV-IS50 este un sistem home theatre elegant şi compact, capabil de performanţe uimitoare şi cu o putere totală de 450 de waţi, suficientă pentru a umple cu sunet ce taie respiraţia până şi camerele de mari dimensiuni. Centrul de control cu finisaje de un negru lucios combină un player DVD/CD/MP3, funcţii de procesare a sunetului şi cu un radio RDS FM/AM într-o carcasă de doar 21 de cm lăţime şi puţin peste 10 cm înălţime. Comenzile discrete, pe bază de senzori, se trezesc la viaţă pe panoul de control la simpla mişcare de mână a utilizatorului, aducând o notă în plus de eleganţă design-ului de o simplitate sofisticată.

Noul model de boxe-spate wireless oferă un sunet de calitate, fără interferenţe, şi mai ales fără a necesita desfăşurarea prin cameră a unor inestetice cabluri de conectare.

Pentru a plasa utilizatorul în chiar centrul acţiunii pe parcursul unui joc sau al unui meci, modul de funcţionare Sony Sports permite transmiterea cu claritate a vocii arbitrului prin boxa centrală, în timp ce sunetul mulţimii de spectatori învăluie utilizatorul din boxele laterale. Exact ca pe stadion.

Şi pentru a beneficia nu doar de sunet superb ci şi de imagini pe măsură, DAV-IS50 permite scalarea semnalului video de la rezoluţia DVD la rezoluţie HD 1080p, pentru o experienţă de vizionare superbă pe cele mai noi televizoare LCD BRAVIA.

Deja cunoscutele funcţii BRAVIA Sync şi Digital Cinema Auto Calibration oferă o excepţională uşurinţă de utilizare - cu doar o singură apăsare de buton se pot obţine atât rularea de filme cât şi de sunet surround.

Opţional, utilizatorul poate achiziţiona un adaptor DIGITAL MEDIA PORT pentru a rula muzică de pe un media player mobil direct prin boxele sistemului DAV-IS50. Adaptorul nu doar conectează dispozitivul mobil la incinta acustică ci şi îmbunătăţeşte calitatea sunetului din fişierele MP3 prin intermediul sistemului de amplificare a semnalului dispozitivelor audio mobile (Portable Audio Enhancer).

Totul se adaugă unui sistem care stabileşte noi standarde în privinţa sistemelor home theatre integrate: compact, elegant şi mai inteligent ca niciodată, DAV-IS50 aduce experienţa din cinematografe mai aproape ca niciodată de utilizator.

DAV IS50 va fi disponibil în România începând cu luna Septembrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb