Nuclearelectrica lansează Programul de burse pentru studenţi "Bursa Tânărului Nuclearist", ediţia 2023-2024

T.B.
Companii / 2 octombrie 2023

Nuclearelectrica lansează Programul de burse pentru studenţi "Bursa Tânărului Nuclearist", ediţia 2023-2024

Nuclearelectrica lansează Programul de burse pentru studenţi "Bursa Tânărului Nuclearist", ediţia 2023-2024, prin care acordă burse studenţilor din anii intermediari şi terminali, înscrişi la programul de licenţă şi master ale universităţilor acreditate în România. Cuantumul bursei de studiu este de 3000 lei brut/lună, se arată într-un comunicat al Nuclearelectrica, remis redacţiei. Tinerii se pot înscrie în perioada 02.10.2023 - 31.10.2023, pe site-ul Nuclearelectrica - Burse SNN - Nuclearelectrica, se mai arată în comunicat.

Programul de burse pentru studenţi "Bursa Tânărului Nuclearist" face parte din platforma "Nucleu de Excelenţă", brandul de angajator al Nuclearelectrica, informează compania. Platforma se adresează dezvoltării unei noi generaţii de profesioniştii în domeniul nuclear şi valorificării potenţialului tinerilor din România, care au şansa de a contribui la implementarea proiectelor strategice ale companiei - Retehnologizarea Unităţii 1, Proiectul Unităţilor 3 şi 4, proiectul reactoarelor modulare mici, o şansă unică de dezvoltare pentru orice tânăr, conform sursei citate.

"La Nuclearelectrica le oferim tinerilor din România oportunităţi de dezvoltare a carierei într-o companie românească prin dezvoltarea proiectelor strategice pe care le avem. În plus, România, prin cele două reactoare de la CNE Cernavodă, ocupă locul 1 şi 3 la nivel global din aproximativ 440 reactoare în operare. Acordarea burselor de studiu are ca scop identificarea acelor tineri talentaţi, muncitori şi riguroşi, dornici de a-şi construi o carieră în industria nucleară, un domeniu care oferă stabilitate, provocări profesionale şi foarte multe oportunităţi de dezvoltare a unei cariere pe termen lung." - Cosmin Ghiţă, Director General Nuclearelectrica, potrivit comunicatului.

Strategia de formare a unei noi generaţii de specialişti Nuclearelectrica include programe de practică, internship, burse, învăţământ dual, transmite Nuclearelectrica. Dezvoltarea în cariera în cadrul echipei Nuclearelectrica presupune programe de pregătire, stagii în străinătate pentru schimb de experienţă, mentorat şi plan de succesiune pentru a atinge performanţa profesională, informează sursa citată.

Bursele se adresează studenţilor din domeniile STEM, economic, juridic şi alte specializări, studenţi ambiţioşi şi motivaţi care urmăresc o carieră într-un domeniu in România, conform companiei.

Toate detaliile referitoare la procesul de aplicare şi acordare a burselor se regăsesc pe site-ul Nuclearelectrica - Burse SNN - Nuclearelectrica, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb