Numărul rezervărilor la Green Village Resort 4* din Delta Dunării a crescut cu 50%

G.U.
Miscellanea #Turism / 23 februarie 2021

Numărul rezervărilor la Green Village Resort 4* din Delta Dunării a crescut cu 50%

Interesul ridicat al românilor pentru vacanţe în zone mai puţin aglomerate transformă Delta Dunării într-una dintre destinaţiile interne preferate de turişti şi în 2021, estimează reprezentanţii Green Village Resort 4 din Sfântu Gheorghe pe baza cifrelor raportate după participarea la Târgul de Turism al României, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Astfel, a crescut cu 50% numărul rezervărilor făcute în intervalul 18-21 februarie, în cadrul evenimentului organizat în mediul virtual de Centrul Expoziţional Romexpo. 80% din rezervări sunt pentru sejururi în luna aprilie, iar, dintre acestea, jumătate au fost făcute pentru primul weekend din lună, în care Green Village Resort 4 îşi va redeschide porţile pentru turişti, notează sursa citată.

"Acest lucru arată, pe de o parte, faptul că românii sunt nerăbdători să iasă din case şi să se bucure de o vacanţă în Delta Dunării. E o tendinţă care, cu siguranţă, se va accentua pe măsură ce se apropie sezonul estival. Dar, de cealaltă parte, mulţi nu uită că încă suntem în pandemie şi, de aceea, încearcă să împace dorinţa de a călători cu nevoia de a se simţi în siguranţă. Este motivul pentru care aleg Delta Dunării, o destinaţie minunată şi, în egală măsură, izolată. Iar resortul Green Village din Sfântu Gheorghe îndeplineşte cu succes cele două deziderate", a declarat Octavian Moldovan, Director General al "The Makers", compania care asigură managementul Green Village Resort 4.

Persoanele care au rezervat sejururi la Green Village Resort 4 pentru luna aprilie sunt, în special, cupluri, dar şi familii cu copii şi au ales pachete cu o durată medie de 4-5 nopţi.

Potrivit comunicatului, la începutul lunii aprilie, patru nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă 114 euro de persoană. Suma acoperă şi transferul cu barca rapidă de la Murighiol către Sfântu Gheorghe şi retur; de asemenea, turiştii beneficiază de o excursie cu barca la vărsarea Dunării în Marea Neagră, de o sesiune de masaj de relaxare şi au acces la Entertainment Center (biliard, tenis de masă, cărţi de joc, table, darts), Kids Club şi loc de joacă outdoor, Lotus Spa (saună uscată şi masaj) şi Cinema Paradiso (proiecţii de filme în fiecare seară).

"Dacă se poate spune că pandemia a avut vreun efect pozitiv, acela este faptul că mulţi români şi-au descoperit propria ţară. Restricţiile pentru călătoriile în străinătate i-au determinat pe mulţi nu să renunţe la vacanţe, ci să se orienteze către destinaţiile interne. Astfel, în 2020, la Green Village Resort 4, s-au cazat turişti care anterior vizitaseră Hong Kong şi New York, dar nu ajunseseră niciodată în Deltă, la Sfântu Gheorghe, iar pentru ei a fost o adevărată revelaţie şi o experienţă memorabilă", a adaugat Octavian Moldovan.

Resortul Green Village 4 din localitatea Sfântu Gheorghe Delta Dunării are o capacitate de 180 de locuri în 90 de camere duble, apartamente cu 2 şi 3 dormitoare şi penthouse-uri cu vedere la lacurile şi canalele Dunării. Cu o suprafaţă de 30.000 mp, Green Village este dispus într-un sistem pavilionar, care asigură distanţarea. Resortul este împărţit în 3 zone de cazare, amplasate la distanţă mare una faţă de celelalte, notează sursa citată.

2021 este cel de-al şaptelea an de funcţionare al Green Village 4 Resort de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind şi prima investiţie în hotelărie a grupului condus de omul de afaceri Dragoş Anastasiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb