NVIDIA 3D VISION, susţinută de industria jocurilor la CES

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 ianuarie 2009

NVIDIA 3D VISION, susţinută de industria jocurilor la CES

NVIDIA 3D Vision pentru GeForce este prima soluţie stereoscopică 3D pentru acasă, oferind o nouă dimensiune de vizualizare a fotografiilor, filmelor şi jocurilor

NVIDIA Corporation, liderul mondial în tehnologii de procesare vizuală, anunţă că principalii dezvoltatorii de aplicaţii, producători de ecrane, producători originali de echipamente (OEM) şi integratori de sisteme şi-au manifestat, în cadrul târgului CES 2009, suportul pentru soluţia NVIDIA 3D Vision dezvoltată pentru GeForce, prima soluţie 3D stereo de înaltă definiţie pentru acasă.

Punând bazele unui nou ecosistem de consumatori care agreează divertismentul 3D pe computerele personale de acasă, 3D Vision este o soluţie formată dintr-o pereche de ochelari stereoscopici wireless, un emiţător de mare putere IR şi o aplicaţie software avansată care transformă în mod automat sute de jocuri pentru PC în experienţe 3D totale.

Jerry Mao, Vice President al Object Software, Dezvoltatorul Metal Knight Zero, a declarat: "Sunt convins de faptul că tehnologia Vision va revoluţiona industria jocurilor pentru PC în general şi industria jocurilor online "massively multiplayer" (MMO) în special, prin introducerea jucătorilor într-o lume mult mai imersivă. În comparaţie cu alte jocuri MMO, Metal Knight Zero va beneficia mai mult de tehnologia 3D Vision şi le va oferi jucătorilor un mediu de joc extrem de realist. Efectele de realism vor fi potenţate şi de tehnologia NVIDIA PhysX, care este deja intregrată în joc."

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb