NVIDIA CUDA 1.0 oferă capacităţi îmbunătăţite pentru procesarea cu ajutorul GPU-urilor

comunicat NVIDIA CUDA
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 iulie 2007

Simultan cu recenta lansare a noii familii de soluţii de procesare NVIDIA Tesla , NVIDIA a anunţat imediata disponibilitate a NVIDIA CUDA 1.0, lansarea spre producţie a compilatorului C şi Software Development Kit (SDK) pentru dezvoltarea de aplicaţii pe unităţile de procesare grafică (GPU-uri) de la NVIDIA.

Combinând tehnologia de procesare a GPU şi mediul software CUDA, se oferă o platformă de procesare flexibilă, paralelă, pentru cele mai pretenţioase aplicaţii de date existente astăzi. Produsele NVIDIA Tesla variază de la soluţii de procesare pentru servere pentru bazele de date până la soluţiile de desktop, care lasă capacitatea produselor de superprocesare la îndemâna oricărui om de ştiinţă sau inginer care utilizează un calculator obişnuit sau o staţie de lucru.

CUDA 1.0 include noile optimizări ale compilatorului C şi performanţe îmbunătăţite, dar şi funcţionalităţi adiţionale şi exemple de cod C. Bibliotecile CUDA CLAS şi FFT au fost în continuare optimizate şi includ funcţionalităţi adiţionale şi noi exemple de cod C relevante pentru domenii precum procesarea în mediul financiar şi cel al imaginii în medicină unde sunt instalate cu ajutorul SDK. În plus, codul de interfaţa CPU a fost îmbunătăţit, permiţând ca apelurile şi dispozitivele nesincronizate să facă posibile copii după memoria acestor dispozitive.

Mediul de dezvoltare NVIDIA CUDA este acum suportat de sistemele de operare Linux pe 32 biţi, Microsoft Windows XP şi, de asemenea, Linux pe 64 biţi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb