O noua distincţie europeană de referinţă pentru Proiectul SEI (Sistem Educaţional Informatizat)

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 februarie 2008

SIVECO România a obţinut premiul European IT Excellence 2008 la categoria Independent Software Vendors (ISV) - Vertical Market, pentru contribuţia la implementarea proiectului de informatizare a educaţiei din România.

Premiile European IT Excellence 2008 susţinute de prestigioasa publicatie IT Europa, premiază anual cele mai eficiente soluţii software destinate organizaţiilor comerciale şi guvernamentale. Calitatea implementării şi impactul proiectului SEI (Sistem Educaţional Informatizat) au constituit principalele argumente prin care SIVECO România a reuşit să se impună în cadrul galei European IT Excellence Awards 2008, obţinând o nouă şi importantă distincţie europeană.

"Solutia de eLearning dezvoltată de SIVECO România în cadrul proiectului SEI iniţiat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, este un exemplu pozitiv de implementare a unui sistem de management al conţinutului multimedia adaptat unui mediu educaţional dinamic" a declarat John Chapman, organizator al premiilor şi Director Editorial al publicaţiei IT Europa. "Juriul a fost impresionat în mod special de anvergura acestui proiect implementat în peste 4500 de şcoli şi licee şi de impactul pozitiv înregistrat în procesul de învăţare al elevilor."

49 de companii au reprezentat la Frankfurt cele 16 ţări ale caror proiecte de succes au întrunit conditiile juriului, ajungând în etapa finală.

Nominalizată la două dintre categoriile competitiei, SIVECO România marchează o participare importantă şi notabilă a ţării noastre la un eveniment ce îşi propune recunoaşterea rolului crucial pe care distribuitorii de software şi soluţii îl joacă în evoluţia spaţiului european.

Printr-o descriere detaliată, ce a trecut prin toate etapele proiectului şi a surprins toate beneficiile pe care soluţia de eLearning AeL le-a adus sistemului de învăţământ românesc, SEI a obţinut voturile juriului şi a devansat în finală proiectele propuse de edge IPK din Marea Britanie şi Wipro Technologies din India.

"Recunoaşterea obţinută în cadrul European IT Excellence Awards 2008 este pentru noi o onoare şi în acelaşi timp, o mare bucurie, certificând încă o dată capacitatea pe care SIVECO România o are în a aduce soluţii reale societăţii, nelimitate spaţial şi viabile pentru orice locaţie de pe glob. Bucuria vine din a vedea cum un proiect educaţional românesc a devenit o poveste de succes la nivel internaţional, nelipsit de la majoritatea evenimentelor de profil", declară Stefan Morcov, Line of Business Senior Director, SIVECO România.

În selecţia celor mai performante proiecte înscrise, juriul a avut în vedere, în mod special, impactul asupra utilizatorilor dar şi capacitatea proiectului de a reprezenta un "exemplu de bună practică" la nivel european. Proiectul SEI s-a remarcat prin gradul înalt de complexitate şi prin efortul apreciabil pe care l-a presupus - de la dotarea şcolilor cu echipamente şi conţinut educaţional multimedia, până la monitorizarea utilizării laboratoarelor AeL, formarea şi perfecţionarea profesorilor.

"Crearea şi dezvoltarea de conţinut educaţional interactiv a devenit un domeniu de referinţă pentru SIVECO şi un pas important pe care România îl face către societatea cunoaşterii. Modelul de succes al proiectului SEI este acum preluat de tot mai multe sisteme educaţionale din lume, deoarece soluţiile de eLearning sprijină accesul liber şi egal la educaţie şi cultură", declară Stefan Morcov, Line of Business Senior Director, SIVECO România.

Printre câştigătorii celorlalte secţiuni s-au numărat companiile: Appear Networks, Xtract Ltd, Aldata Solution, jMind Consultancy, INFOTHENA, IBS, Fordway Solutions Ltd, Controlware Communications, Northdoor plc, vc-net, Care Telecom, Excell Group, Central Telecom, Esprinet şi EMC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb