O vară fierbinte de la Tnuva

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 24 iunie 2008

Tnuva România lansează în prag de vară o serie largă de produse noi răcoritoare pline de savoare şi prospeţime. Pe lângă extinderea gamei Yoplait cu trei noi sortimente - Yoplait mandarină capricioasă, Yoplait pepene verde zemicios şi Yoplait pepene galben parfumicios, Tnuva lansează încă alte trei game inovatoare pentru piaţa produselor lactate din România: Sana mea cu fructe, Tnuva Frappe şi Iaurtul meu fin cu cereale.

Toate produsele sunt dezvoltate şi fabricate local, în fabrica Tnuva din Popeşti-Leordeni, un proiect greenfield, realizat în conformitate cu cele mai exigente standarde ale Uniunii Europene. Toate produsele au la bază lapte proaspat de cea mai bună calitate, cele mai atent selecţionate ingrediente si nu conţin conservanţi.

"Venim încă o dată în întâmpinarea consumatorilor de produse lactate cu grija şi atenţia cu care i-am obişnuit deja, propunându-le de data aceasta ediţii speciale şi produse de înaltă calitate din lapte la standarde europene al căror gust şi savoare să le răcorească simţurile şi să le satisfacă cele mai rafinate exigenţe", a declarat Sagit Tzur Lahav, MK VP Tnuva România.

Astfel, pentru a satisface nevoia consumatorilor de diversificare si de continua stimulare prin noutate, Tnuva lansează acum sortimente inedite sub brandul Yoplait: Yoplait mandarină capricioasă, Yoplait pepene verde zemicios şi Yoplait pepene galben parfumicios. Aromele fresh si iarutul cremos vor surprinde în mod plăcut consumatorii, răsfăţându-le şi răcorindu-le simţurile însetate de arşiţa verii. Toate produsele Yoplait au la bază lapte integral la standarde europene, nu conţin conservanţi, au 10% preparat de fruct şi 3.6% grăsime.

Un produs special pentru vară şi o noutate absolută în segmentul de lactate creată de Tnuva este Tnuva Frappe, o băutură răcoritoare, cu un efect revigorant. Având la bază lapte de cea mai bună calitate şi cafea naturală, noul produs de la Tnuva are gustul unui frappe autentic, gata preparat. Ambalajul practic îl face ideal pentru consumul activ, în afara casei. De asemenea, capacul se poate înşuruba la loc pentru a păstra savoarea cât mai proaspătă în cutie. NU conţine conservanţi.

O altă inovaţie de la Tnuva este Sana mea cu fructe. Este o combinatie inovatoare intre produsul traditional sana, având la bază cel mai bun lapte si contine piure sau suc din cele mai iubite fructe ale verii: căpşuni, mango si vişine. Astfel, noul produs pastreaza acelsi gust racoritor din Sana mea, iar fructele o transforma intr-o bautura delicioasa. Ambalajul de 450g este practic, perfect pentru consumul în afara casei sau in drum spre serviciu. Ca toate produsele Tnuva, Sana mea cu fructe nu conţine conservanţi.

Tnuva, Iaurtul meu fin cu cereale propus de Tnuva acum este alegerea perfectă pentru un mic dejun complet sau o gustare consistentă în orice moment al zilei. Este rapid - in doar 3 miscari - se deschide capacul cu cereale, se presara peste iaurtul fin si se amesteca - se obtine gustarea perfecta. De aceea, Iaurtul meu fin cu cereale este gândit special pentru cei care îşi doresc un produs hrănitor şi gustos, dar în acelaşi timp la îndemână şi uşor de consumat, ca alternativă atrăgătoare la gustările rapide din timpul programului de lucru sau pauzelor de studiu. Cele două variante disponibile au la bază lapte proaspăt şi nu contin conservanţi:

- Iaurtul meu fin cu 4% grăsime şi cereale - iaurt fin si hrănitor obţinut din lapte integral şi cereale aromate cu scorţişoara - pentru un gust bogat şi o masă hrănitoare

- Iaurtul meu fin cu 0% grăsime şi cereale, ideal pentru o masă uşoară şi sănătoasă, cu toate beneficiile unui iaurt fără grăsime şi un aport zilnic de calciu

Noile produse Tnuva vor fi prezente în toate oraşele din România, cu ajutorul extinsei reţele de distribuţie şi de vânzări Tnuva. Lansarea lor va fi însoţită de campanii de comunicare integrate incluzând TV, internet, panotaj stradal, degustari in magazine, materiale de comunicare la raft şi campanie de relaţii publice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb