2020 a fost un an cu siguranţă un an al provocărilor pentru mediul de business, şi nu numai, dominat de imprevizibil şi nesiguranţă. În acest context, piaţa sistemelor de acces a fost provocată să se adapteze şi să propună soluţii adecvate vremurilor.
Compania KADRA, Integrator de soluţii automate de acces, a semnat în pandemie un număr semnificativ de proiecte noi şi a implementat numeroase soluţii pentru siguranţa cetăţenilor, potrivit unui comunicat remis redacţiei.
CEO-ul companiei, Octavian Fanea, e de părere că există un potenţial mai mare faţă de anul precedent în ceea ce priveşte valorificarea anumitor situaţii nou create."Am avut parte de o revigorare în semestrul al doilea, care ne-a permis să semnăm contracte valoroase pe câteva proiecte foarte interesante pentru 2021. Astfel că intrăm în noul an cu un potenţial mai mare decât în perioada ante-pandemică, ceea ce ne creează perspectiva unor investiţii pentru a putea gestiona corect oportunităţile", spune Octavian Fanea.
2020 a fost pentru KADRA un an cu multe provocări, dar şi cu multe realizări. Nu mai puţin de 285 de proiecte au fost semnate şi demarate pe parcursul acestui an. Întrebată ce înseamnă această cifră pentru business-ul KADRA, Andreea Strugaru, Managing Partner şi director de marketing al companiei, răspunde: "Este un număr destul de mare de proiecte pentru un an atât de complicat. Am avut şi proiecte pe care investitorii le-au amânat din cauza impredictibilităţii vremurilor sau a problemelor de finanţare, însă au fost destui care au preferat să finalizeze investiţiile. În construcţii, cheltuielile de conservare sunt mari, prin urmare chiar şi în perioadele de lock-down s-a lucrat. Ritmul a fost foarte lent în primăvara anului trecut, iar asta s-a văzut în cifre, dar important este că nu s-au luat decizii de blocare totală a investiţiilor. Pe de altă parte, s-a schimbat puţin tipologia cererilor. Au fost beneficiari care au avut de rezolvat nevoi cu totul noi, cum au fost de exemplu spitalele care au avut de separat fluxuri sau de restricţionat accesul în anumite zone şi care au solicitat instalarea de uşi automate, sau spaţii de producţie care pentru protecţia propriilor angajaţi au dorit să înlocuiască uşile manuale cu unele automate pentru minimizarea riscului de infecţie prin atingerea mânerelor."
1. fără titlu
(mesaj trimis de Ban.Cher.Vali în data de 09.02.2021, 14:49)
nu.
omul nu stie ce zice.
2021 e expresia la nivel economic al crizei sanitare din 2020. Inca nu a aparut socul economic real.