Oficial NATO: Nu există niciun plan de a trimite trupe să lupte în Ucraina

S.B.
Internaţional / 27 februarie

Oficial NATO: Nu există niciun plan de a trimite trupe să lupte în Ucraina

NATO nu are "niciun plan" de a trimite trupe de luptă în Ucraina, a declarat marţi un oficial al Alianţei, la o zi după ce preşedintele Emmanuel Macron a spus că nu poate fi exclus scenariul trimiterii de trupe occidentale atât timp cât obiectivul rămâne sprijinirea Ucrainei pentru a înfrânge Rusia în războiul său de agresiune pe care îl poartă împotriva ţării vecine, informează news.ro.

"NATO şi aliaţii oferă Ucrainei un ajutor militar fără precedent. Facem acest lucru încă din 2014 şi am trecut la o viteză superioară după invazia rusă pe scară largă. Dar nu există planuri pentru trupe de luptă ale NATO pe teren în Ucraina", a subliniat oficialul Alianţei.

Menţionată de Emmanuel Macron luni, după un summit găzduit la Paris, posibilitatea trimiterii de trupe occidentale în Ucraina pentru a lupta împotriva Rusiei a fost rapid respinsă marţi de mai multe ţări NATO, inclusiv Marea Britanie şi SUA, în timp ce Moscova a avertizat cu un conflict "inevitabil" cu alianţa transatlantică.

În cadrul unei conferinţe organizate luni la Paris pentru a discuta despre sprijinul acordat Ucrainei, preşedintele francez nu a exclus trimiterea de trupe terestre în această ţară pentru a împiedica Rusia să câştige războiul, dar a adăugat că nu există în prezent un consens pe această temă.

Mai multe ţări occidentale care sunt aliaţi ai Ucrainei s-au distanţat marţi de declaraţiile lui Emmanuel Macron, Cehia, Polonia, Spania, Germania şi Marea Britanie afirmând că nu intenţionează să trimită trupe în Ucraina.

Un oficial de la Casa Albă a declarat pentru Reuters că nici Statele Unite nu intenţionează să trimită trupe pentru a lupta în Ucraina şi că nu există planuri de a trimite trupe NATO pentru a lupta împotriva forţelor ruseşti.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. ucraina are destule milioande de cetateni capabili sa lupte!

    au si fabrici si tot ce le trebuie.... 

    in 2 ani aveau deja timp sa puna industria pe forma de razboi... cata pomana mai dam... 

    eu zic sa dam doua trei fabrici ucrainei... si sa inceapa sa puna osul la treaba daca for sa isi apere statul "nazificat/denazifica.... ficat... dezificat.....mumificat... pietrificat".... rusificat...derusifica...rerus ificat...euroficat...natoficat ...neeuroficat..nenatoficat...  

    s c c r e t 

    Totul poate fi sintetizat astfel: marionetele teleghidate de la conducerea coloniilor europene au primit ordin sa intre de bunavoie in razboi cu cea mai mare putere nucleara a Lumii, punandu-si deliberat propriile popoare in postura de tinte nucleare sigure! Daca in coloniile europene mai exista oameni din servicii sau din armata normali la cap, ar trebui sa planifice niste lovituri de stat si sa pregateasca populatiile europene pt revolutiii, toate astea intr-un timp scurt! Alternativa ar fi ca, multe din aceste state sa dispara de pe fatza pamantului, iar populatiile lor sa fie facute cenusa radioactiva, adica exact dorinta papusarilor oculti aflati in spatele acestor marionete politice penibile, care au trecut la Next Level: decimarea populatiilor Lumii!

    Sa lupte macron ca e barbat adevarat. Strange pumnul ca o fetita.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb