Oltchim vinde cu 2,6 milioane de euro divizia Materiale de Construcţii Ramplast

Ziarul BURSA #Companii / 1 martie 2018

Oltchim vinde cu 2,6 milioane de euro divizia Materiale de Construcţii Ramplast

Oltchim îi vinde lui Dynamic Selling Group, cu 2,6 milioane de euro, divizia Materiale de Construcţii Ramplast, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Societatea informează acţionarii şi pe cei interesaţi că Adunarea creditorilor Oltchim din data de 26 februarie 2018 a aprobat oferta şi contractul de vânzare de active cu privire la Pachetul operaţional 6-Divizia Materiale de Construcţii Ramplast, încheiat între Oltchim, în calitate de vânzător, şi Dynamic Selling Group, în calitate de cumpărător, inclusiv preţul tranzacţiei", se arată în document.

Preţul tranzacţiei reprezintă echivalentul în lei al sumei de 2,6 milioane euro, la care se adaugă TVA aplicabilă.

Valoarea acţiunilor Oltchim a scăzut de la începutul anului cu 13,49%, iar în ultima săptămână cu 3,47%, la 25 de bani.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. petrom a pierdut contestatia.. creditorii continua vanzarea... nu prea mai e speranta pt actionari...

    1. Iti recomand sa nu mai speculezi cu actiuni OLT, ca sa nu-ti para rau mai tarziu.

      Nu creditorii vand, nu au acest drept conform legii. Vand superspecialistii in omisiune, administratorii societatii. Asta daca esti educat.

      Creditorii primesc doar banii, si platesc superspecialistilor un comision. Aproximativ 20 de milioane de euro, plus/minus.

      Dar este greu la geografie !!! 

      1.1 N-am speculat nimic, n-am vandut si nici n-am cumparat asa ca te inseli, era doar o observatie.

      1.2 Nu dezinformezL petrom a pierdut in orima instanta contestatia, creditorii au aprobat o noua vanzare de active. Iar restul e parerea mea personala pentru ca nu cred ca mai e speranta - si nu vad de ce atata rautate sa-si spuna omul oful personal. cat despre cine vinde si cum vine, nu faci decat sa cauti nod in papura, eu nu am intrat in detallii, ci doar am mentionat acei creditori ai societatii au votat vanzarea Ramplast. Ok, nu vand creditorii, dar au si un rol destul de mare de aprobare sau nu, si asta am subliniat. Atata rautate degeaba, E greu si la cei 7 ani de acasa.

    Adunarea creditoeilor Oltchim din 18.12.2017 au aprobat castigatorul licitatiei pt pachetele de active de la Rm valcea si in 26.02.2018 au aprobat castigatorul licitatiei pt activul Ramplast.Pt a se vinde activele trebuies relizate conditiile suspensive:avizulCSAT,avizul Consiliului Concurentei,avizul Ce legat de acel posibil ajutor de stat. Si in final trebuie sa seachite c/v activelor stabilita la licitatie.Curios ca actionarul majoritar MIN Economiei{ cu 54,8 %] nu ia nicio atitudine.Guvernul Romaniei dupapeste 5 ani de insolventa nu a luat nicio decizie pt Oltchim.De ce ?

    1. nu putem noi actionarii minoritari, daca strangem macar 5% sa cerem o adunare a actionarilor in care sa propunem sa facem o emisiune de actiuni si sa platin contravaloarea sumei care a fost propusa de Chimcomplex? Pt creditori nu e nici o diferenta, ca oricum se multumesc cu atat, dar macar raman activele cu noi, decat cu tembelul ala de la Chimcomplex. Asa cum ai zis, mai sunt cateva stagii pana vor parafa tranzactia... dar cum statul e inert, nu m ar mira ca CSAT si cnsiliul concurentei sa nu faca nimic, iar dracul ala sa scoata banii de undeva.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb