OMS respinge tratamentele cu hidroxiclorochină

S.B.
Internaţional / 3 martie 2021

OMS respinge tratamentele cu hidroxiclorochină

Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu recomandă utilizarea hidroxiclorochinei ca scut anti-Covid. Medicamentul antiinflamator "nu trebuie utilizat pentru a preveni infecţia la persoanele care nu au Covid-19", informează Hotnews.

Nu numai atât: medicamentul, utilizat în tratamentul malariei şi al bolilor autoimune, cum ar fi artrita reumatoidă sau lupusul, "nu mai reprezintă o prioritate în cercetarea" împotriva coronavirusului Sars-CoV-2. Resursele ar trebui să se concentreze asupra altor medicamente mai promiţătoare.

O concluzie care "se bazează pe dovezi cu un nivel ridicat de certitudine, nivel la care s-a ajuns după 6 studii controlate randomizate care au implicat peste 6.000 de participanţi, cu şi fără expunere cunoscută la o persoană Covid pozitivă".

Studiile efectuate au arătat cu o "mare certitudine" că "hidroxiclorochina nu a avut niciun efect semnificativ asupra deceselor şi spitalizărilor" legate de infecţia cu Sars-CoV-2, specifică OMS. Există, de asemenea, "dovezi moderate" că medicamentul "nu a avut niciun efect semnificativ asupra infecţiei confirmate de laborator cu Covid-19" şi că dimpotrivă: "foarte probabil, creşte riscul de efecte adverse".

Astfel, specialiştii în sănătate au decis să întocmească o listă de sfaturi şi îndrumări folositoare "tuturor persoanelor fără Covid, indiferent de expunerea lor la o persoană cu Covid". Un ghid elaborat de OMS, cu sprijinul Magic Evidence Ecosystem Foundation, care va fi actualizat progresiv cu alte medicamente, în baza informaţiilor ştiinţifice care vor apărea treptat, al cărui scop va fi cel de a-i sprijini pe medici în gestionarea Covid-19, prin indicaţii fiabile care îi pot ajuta să ia cele mai bune decizii pentru pacienţii lor, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Pai cum dracu sa nu le respinga daca s ieftine , luate de 40 ani ... , si mai ales ca sunt vaccinuri , care trebuiesc cumparate , platite cu bani grei si ...bagate pe gat . La fraieri .

    lumea va trebui sa-si ia abonament la vaccin .noua taxa de smecher pentru big pharma .

    1. da, intai faci vaccinul obligatoriu , bagi mijloace de urmarire biometrica a vaccinarii si declari necesitatea vaccinarii anuale!

      big money for big pharma! ... care big pharma au mituit toti politicienii din marea majoritate a tarilor pentru a-si vinde proprii cetateni !  

      cum pentru ce i-au mituit ?

      paaai ... looooockdown! vine virusul ! ne ia dracu! murim!  

      toate astea au aparut din motive de jaf la drumul mare din partea Big Pharma asupra buzunarelor cetatenilor! ...si din motive de formare a unui stat unic autoritarist, tiranic.  

      si politicienii locali au si pus botul la banii murdari oferiti neintelegand scopul satanic pe timp lung = demantelarea statelor, pulverizarea drepturilor indivizilor si inregimentarea lor intr-un unic stat global tiranic!  

    pai cum sa nu respinga daca ...intr-adevar functioneaza!

    OMS e aliatul Big Pharma si trebuie sa le creeze contextul smecherilor sa marcheze bani de la oamenii simpli !  

    OMS ar trebui integral desfiintat si ar trebui sa fie creata o alta structura.  

    OMS e profund corupt si isi rateaza scopul pentru care a fost creat!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb