OMV Petrom, Shell, Rosneft şi Total vor discuta despre exploatarea hidrocarburilor în Marea Neagră

V.B.
Companii #Energie / 9 octombrie 2014

Companiile petroliere OMV Petrom, Shell, Rosneft şi Total vor discuta la Constanţa despre oportunităţile exploatării hidrocarburilor în Marea Neagră, în conferinţa "Black Sea Offshore 2014" (15-16 octombrie), potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Tema principală a celei de-a doua ediţii a conferinţei sunt proiectele de dezvoltare a infrastructurii şi a blocurilor offshore din întreaga regiune a Mării Negre din România, Turcia, Bulgaria, Georgia şi Rusia.

Gabriel Comănescu, Directorul General Executiv al Grup Servicii Petroliere (GSP - partener oficial al conferinţei), a declarat: "Oportunităţile de afaceri în regiune sunt dintre cele mai bune de vreme ce investiţiile planificate pentru explorare şi producţie vor ajunge la 4-5 miliarde de dolari la nivelul anului 2020. Slab explorată până de curând, regiunea Mării Negre a atras din ce în ce mai mult interes, odată cu descoperirea de hidrocarburi la mare adâncime şi, foarte recent, a unui nou zăcământ cu valoare comercială confirmată în ape de mică adâncime".

Black Sea Offshore 2014 are drept scop "intensificarea eforturilor celor mai importante companii din regiune pentru a debloca întregul potenţial al zăcămintelor de pe platforma continentală şi a face astfel paşi importanţi spre asigurarea echilibrului energetic regional", se mai arată în comunicat.

GSP furnizează servicii integrate pentru industria offshore de petrol şi gaze, în: foraj marin, construcţii marine, construcţii hidrotehnice, transport marin, servicii de salvare şi căutare pe mare, intervenţie în caz de poluare şi instruire. Grupul operează o flotă diversificată, care include 13 nave multifuncţionale , 8 platforme de foraj marin, 3 nave de construcţii marine şi două macarale plutitoare de mare tonaj. Pe parcursul celor 10 ani de existenţă, compania a făcut investiţii de peste 1 miliard de euro şi a derulat proiecte internaţionale în Marea Neagră, Marea Mediterană, Marea Nordului, Golful Persic, Golful Mexic şi în zonele arctice. Printre clienţii firmei, se numără OMV Petrom, ExxonMobil, Gazprom, TPAO, PEMEX, Petroceltic şi Wintershall.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb