OPPO lansează noile Reno6 Pro şi Reno6 în România

G.U.
Companii / 9 septembrie 2021

OPPO lansează noile Reno6 Pro şi Reno6 în România

OPPO lansează în România Reno6 Pro 5G şi Reno6 5G, primele smartphone-uri care vin cu garanţie standard de trei ani, potrivit unui comunicat de presă.

"Reno6 Pro vine în premieră pe piaţa din România cu garanţie standard de 3 ani, fără ca utilizatorul să fie nevoit să înregistreze codul produsului sau să facă un extra efort. Tot în premieră. Reno6 Pro este un produs care susţine creativitatea prin funcţiile pe care le are şi iese în evidenţă prin designul OPPO Glow", a declarat Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing.

Cu ajutorul tehnologiilor AI dezvoltate de OPPO, Reno6 Pro 5G asigură utilizatorilor posibilitatea de a surprinde fără efort videoclipuri portret uimitoare, din viaţa lor de zi cu zi. Peste 70 de milioane de utilizatori din întreaga lume folosesc în fiecare lună, telefoanele OPPO Reno, pentru a capta, în medie, peste 2 miliarde de fotografii şi peste 200 de milioane de amintiri prin intermediul videoclipului.

Reno6 Pro 5G vine cu un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP , iar camera selfie este de 32MP. Ceea ce conferă unicitate acestei configuraţii este senzorul de imagine extrem de puternic al camerei principale - Sony IMX766. De 1 / 1,56 " şi este echipat cu tehnologia DOL-HDR, focus Omni All-Pixel, precum şi altele caracteristici, pentru a produce constant imagini de înaltă calitate şi pentru a oferi o experienţă de înregistrare video semnificativ îmbunătăţită. În plus, acesta înglobează şi un senzor dedicat de temperatură a culorii, care ajută la captarea mai precisă culorile.

Reno6 Pro se bucură de o serie de funcţii video portret optimizate AI, precum:

- Bokeh Flare Portrait Video, care asigură un efect bokeh cu accente luminoase pentru video-uri vedetă în social media. Antrenaţi pe un set de date OPPO de peste 10 milioane portrete, algoritmii AI permit funcţiei Bokeh Flare Portrait Video să ofere procesare video în timp real pentru captarea clipurilor video direct cu efectul bokeh aplicat pe zonele luminoase din fundal, păstrând în acelaşi timp aspectul natural şi luminos al subiecţilor portretului. Disponibil atât pe camera de pe faţă, cât şi pe cea de pe spate, acest efect de iluminare poate fi aplicat video-urilor portret printr-un singur clic.

- AI Highlight Video, detectează automat lumina ambientală şi realizează astfel optimizările video necesare. Indiferent dacă înregistrarea video are loc pe timp de noapte sau pe timp de zi, cu fundal luminat puternic, AI Highlight Video ajută utilizatorii să surprindă video-uri portret mai clare, mai luminoase şi în culori mai vii. La înregistrarea cu iluminare din spate, AI Highlight Video îmbunătăţeşte de 4 ori dynamic range-ul clipului, cu ajutorul tehnologiei DOL-HDR.

- Focus Tracking, oferă capabilităţi video de focalizare automată pe subiectul selectat, indiferent de mişcarea acestuia în cadru.

Potrivit comunicatului, OPPO inaugurează divizia de operaţiuni regionale pentru Europa Centrală şi de Est

Divizia de operaţiuni regionale pentru regiunea CEE va avea sediul la Varşovia, Polonia, sub conducerea preşedintelui regional Johnny Zhang. OPPO operează deja în regiune în Republica Cehă, Ungaria, Kazahstan, Moldova, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Turcia, Ucraina şi Uzbekistan, totalizând peste 400 de milioane de utilizatori regionali. Compania şi-a demonstrat angajamentul faţă de regiune prin investiţii într-o fabrică completă de producţie în Turcia, care va produce smartphone-urile Reno şi Seria A şi care numără deja peste 800 de angajaţi locali. Suplimentar, OPPO a creat un centru de testare în România pentru a demonstra în continuare angajamentul său pe termen lung faţă de regiune.

OPPO este prezent pe plan local din iunie 2020, iar portofoliul OPPO a fost extins şi optimizat continuu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb