OPPO şi DIGI au încheiat un parteneriat pentru piaţa locală

G.U.
Companii / 22 februarie 2021

OPPO şi DIGI au încheiat un parteneriat pentru piaţa locală

OPPO şi DIGI Mobil au anunţat astăzi încheierea unui parteneriat prin intermediul căruia, începând cu această lună, smartphone-urile OPPO vor fi disponibile în oferta operatorului de telefonie mobilă, conform unui comunicat de presă.

Primele produse disponibile vor fi două modele ale seriei A, respectiv OPPO A15 şi OPPO A53, două smartphone-uri care îmbină conectivitatea de ultimă generaţie cu posibilităţile multiple de divertisment online.

Conform comunicatului, ambele telefoane sunt disponibile atât online, cât şi în reţeaua de puncte de prezenţă DIGI. Modelul OPPO A15 beneficiază de o ofertă specială, putând fi cumpărat cu avans zero şi rate fixe avantajoase, împreună cu abonamentul DIGI Mobil Optim. Clienţii pot beneficia de minute nelimitate de convorbiri în reţele fixe şi mobile naţionale, mii de minute internaţionale, net nelimitat în reţeaua DIGI Mobil 4G, la preţul de 5 EUR (inclusiv TVA) pe lună.

OPPO A15 are un diplay de 6.52 inci HD+ şi dispune de o cameră triplă cu inteligenţă artificială, care redă întocmai momentele cele mai importante pentru utilizatori. Ansamblul de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP şi o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului. Prin modul Portret Bokeh, fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural, iar pentru un plus de creativitate, pot fi adăugate 6 filtre speciale. Prin îmbinarea funcţiilor Dazzle Color şi Recunoaştere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătăţire a cadrului, care poate reda impecabil 21 scenarii de fotografiere diferite. Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a-şi îmbunătăţi fotografiile prin cele 15 filtre disponibile şi clipurile video prin alte 10 filtre. Acest model vine cu interfaţa de utilizare proprietară OPPO ColorOS 7.2 şi cu un set de caracteristici apreciate de utilizatori.

Potrivit sursei citate, cu un ecran de 6,5 inci şi o rată de împrospătare de 90Hz, OPPO A53 beneficiază de o baterie puternică de 5000 mAh, cu tehnologia de încărcare rapidă la 18W, precum şi cu un procesor performant octa core, Qualcomnm Snapdragon. Totodată, datorită camerei triple şi a modurilor suplimentare cu care telefonul este dotat, utilizatorii vor putea surprinde clipuri video şi fotografii expresive.

Unul din liderii global în industria smartphone-urilor, cu un portofoliu de produse inovatoare, şi peste 100 de milioane de produse vândute anual, OPPO îşi demonstrează astfel angajamentul de a se extinde în ritm accelerat pe plan local şi de a le oferi consumatorilor români cele mai noi şi avansate tehnologii. OPPO este prezent pe piaţa locală din luna iunie a anului trecut.

DIGI Mobil este serviciul de telefonie mobilă al operatorului DIGI, principalul furnizor de servicii de comunicaţii fixe de pe piaţa autohtonă şi liderul portabilităţii pe segmentul serviciilor de voce şi date mobile, în România, cu peste 2,4 milioane de numere portate (cumulat, din octombrie 2008 până în prezent). La 30 septembrie 2020, DIGI Mobil înregistra 3,6 milioane unităţi generatoare de venituri (RGU sau servicii) pe piaţa din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb