Opt milioane de euro investiţi în primul depozit cu autoservire din România

A.G.
Ziarul BURSA #Companii / 19 ianuarie 2010

Compania EuroMiniStorage a inaugurat, ieri, în Bucureşti, primul şi unicul spaţiu de depozitare din România în sistem "self storage", după o investiţie de opt milioane de euro. Clădirea, amplasată la ieşirea din Capitală către Autostrada Soarelui, pe o suprafaţă de 7.500 metri pătraţi, permite accesul în interior numai pe bază de cartelă, clădirea, foarte bine securizată, fiind dotată, de altfel, şi cu camere de supraveghere.

Noul serviciu pus la dispoziţie de EuroMini-Storage oferă spaţiu de depozitare de diferite dimensiuni (de la dulăpioare de câţiva metri pătraţi la camere mari sau chiar adevărate hale), după nevoia potenţialilor clienţi care vor să păstreze o serie de lucruri, dar nu mai au loc să le ţină în casă. Nu sunt acceptate materiale inflamabile sau bunuri de valoare (bani, bijuterii, etc), iar proprietarul afacerii a precizat că nu procedează la controlarea produselor aduse de client pentru depozitare decât în cazuri excepţionale.

În plus, faţă de spaţiul de depozitare, compania pune la dispoziţia chiriaşilor o serie de ustensile folositoare, precum cutii de carton, bandă adezivă, lacăte, cuttere, rafturi, cuiere etc, pentru personalizarea şi organizarea cât mai bună a spaţiului de depozitare. Totodată, firma oferă posibilitatea apelării la unul dintre autovehiculele din parcul propriu, pentru a transporta obiectele de la domiciliul clientului la depozit.

EuroMiniStorage reprezintă prima investiţie canadiană importantă în domeniul mini-depozitării cu autoservire din România şi oferă posibilitatea de a închiria un spaţiu între 1 şi 27 de metri pătraţi sub forma boxelor individuale la care accesul direct se face pe baza unui card personal securizat. În privinţa preţului de închiriere, Danu Temelie, managing partener al EuroMiniStorage pentru operaţiunile din România şi Ungaria, a menţionat că acesta este calculat pentru fiecare unitate depozitată.

"Preţurile de închiriere sunt calculate pe unitatea de depozitare/lună, nu pe metru pătrat sau metru cub, şi sunt negociabile, alături de alte servicii adiacente puse la dispoziţie de locaţie, în funcţie de nevoile clientului. Există două tipuri de unităţi: cele cu acces din exteriorul clădirii, care nu beneficiază de sistem de încălzire şi ventilaţie, şi cele cu acces din interior, care au acces la sistemul de încălzire şi ventilaţie", a explicat Temelie, citat de Agerpres.

Serviciul este disponibil 24 ore pe zi, şapte zile pe săptămână, şi este dotat cu sisteme de alarmă individuale, sisteme de detectare a fumului şi asigurare valabilă pentru bunurile păstrate.

Capacitatea de depozitare este de 1.000 de unităţi pe trei nivele, iar perioada minimă de închiriere este de 30 de zile.

În prezent, EuroMiniStorage funcţionează atât în Bucureşti, cât şi în Budapesta, planurile companiei pentru următoarele 36 de luni fiind de a deschide alte patru asemenea facilităţi în fiecare dintre oraşele menţionate.

Construcţia din Bucureşti a început în august 2008, iar clădirea a primit autorizaţia de folosinţă în noiembrie 2009. Clădirea a fost construită special pentru a găzdui un astfel de serviciu de depozitare, cu ajutorul Shurgard, firma de consultanţă numărul 1 în Europa în dezvoltarea de spaţii de depozitare cu autoservire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb