Oracle a demarat o nouă linie de business în parteneriat cu HP

G.D.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 octombrie 2008

Colaborarea dintre Oracle şi HP pentru crearea HP Oracle Database Machine a fost anunţată şi la Bucureşti de către Sorin Mîndruţescu, director general Oracle România, după ce Larry Ellison, CEO Oracle, a prezentat această maşină în cadrul conferinţei anuale a Oracle de la San Francisco. Noul sistem constă într-o serie de servere Oracle Database şi o serie de servere noi de stocare HP Oracle Exadata Storage Servere, toate într-un singur sistem complet de la Oracle. Astfel, Oracle deschide o nouă linie de business, şi anume cea legat de hardware.

HP Oracle Exadata Storage Servers a rezolvat problema lăţimii de bandă între serverele de baze de date şi mediul de stocare, reuşind să transfere mai puţine date prin conexiuni mai mari. Compania Oracle este responsabilă pentru vânzarea şi suportul tehnic pentru sistem, în timp ce HP se ocupă de livrarea de hardware şi întreţinerea acestuia.

În ultimele 12 luni, Oracle a lansat mai multe produse care ajută organizaţiile să exploateze puterea tehnologiilor Web 2.0 în cadrul mediilor de tip enterprise.

Oracle a lansat un produs nou de colaborare, Oracle Beehive, singura platformă deschisă şi completă pentru o colaborare integrată şi securizată. Oracle Beehive este un produs enterprise complet, bazat pe standarde deschise, ce oferă spaţii de lucru, calendar, instant messaging şi e-mail integrate, bazate pe o platformă centralizată, securizată şi auditabilă.

Oracle a anunţat şi disponibilitatea Oracle WebCenter Suite, sistem care permite organizaţiilor să ofere portaluri securizate în intranet şi extranet, alături de aplicaţii care integrează procese, conţinut, business intelligence şi informaţii de tip enterprise, într-o singură interfaţă cu utilizatorii.

Oracle a oferit un preview al noilor versiuni ale suitei de aplicaţii pentru afaceri. Oracle E-Business Suite versiunea 12.1 oferă nouă produse noi alături de îmbunătăţiri semnificative la nivel funcţional, pentru aplicaţiile de gestiune a resurselor umane, domeniul financiar, gestiunea furnizorilor, achiziţii, managementul proiectelor, managementul datelor şi cele de management al relaţiilor cu clienţii.

Compania şi-a lărgit portofoliul de aplicaţii concepute pentru telefonul Apple iPhone, anunţând că Oracle Mobile Sales Assistant şi Oracle Mobile Sales Forecast vor fi disponibile pentru iPhone şi vor putea fi descărcate gratuit din Apple App Store începând cu noiembrie 2008.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb