Oracle Academy - cel mai bun proiect de responsabilitate socială în domeniul educaţiei

Comunicat Oracle
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 martie 2007

Componenta "Introduction to Computer Science and Business" din cadrul proiectului Oracle Academy a fost premiată la sectorul "Educaţie" în cadrul evenimentului organizat ieri de Bucharest Business Week la Crowne Plaza. Începând cu anul şcolar 2007-2008, cursul Oracle Academy " Database Design and Programming with SQL" a fost inclus in programa naţională şi 30.000 de elevi pe an vor participa la acest curs sub îndrumarea a 800 de profesori, certificaţi ca traineri Oracle. Iniţial, programul a fost lansat în România în anul 2002, în două licee. Datorită succesului, Ministerul Educaţiei şi Cercetării din România şi Oracle România au semnat un Memorandum de Înţelegere în ianuarie 2006, urmat de două Adendumuri, în mai 2006 şi ianuarie 2007. Scopul acestor contracte a fost de a propune un program capabil să asigure la nivel naţional elevilor de clasa a 12-a oportunitatea de a cunoaşte cât mai bine noile tehnologii şi de a învăţa abilităţile cheie ale afacerilor.

"Oracle oferă cel mai complex program de educaţie din România, structurat pe diverse niveluri de vârstă şi aptitudini, iar distincţia pe care proiectul Oracle Academy a primit-o ne onorează în mod deosebit. Oracle va veni în continuare în sprijinul elevilor şi studenţilor români care doresc să aprofundeze noile tehnologii", a declarat Ştefan Cojanu, managing director Oracle România.

Acest proiect se înscrie în angajamentul Oracle de a contribui, prin proiecte de responsabilitate socială corporativă, la dezvoltarea societăţii informaţionale în România şi la susţinerea tinerilor care doresc să cunoască dezvoltarea noilor tehnologii încă de pe băncile şcolii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb