Oracle oferă programe gratuite de instruire şi certificare pentru Oracle Cloud Infrastructure

G.U.
Companii / 9 septembrie 2021

Oracle oferă programe gratuite de instruire şi certificare pentru Oracle Cloud Infrastructure

.

Oracle a anunţat astăzi că va oferi gratuit în întreaga lume cursuri de formare şi teste de certificare OCI (Oracle Cloud Infrastructure), se arată într-un comunicat de presă. Noul program include întregul curriculum de învăţare OCI creat de experţii Oracle pentru toate nivelurile de calificare şi pentru diferite roluri IT. Prin intermediul acestui program, cursanţii au acces la toate cursurile OCI, livrate în format digital, la cerere şi disponibile în 13 limbi. Oracle oferă, de asemenea, Oracle Autonomous Database şi alte examene de certificare gratuite pentru o perioadă limitată de timp.

''Organizaţiile aleg din ce în ce mai des să îşi ruleze sarcinile de lucru critice pe OCI datorită capacităţii sale de a rula orice sarcină de lucru în cloud cu o migrare mai rapidă, cu costuri de operare mai mici şi pe o platformă mai sigură şi disponibilă la nivel global. Pe măsură ce tot mai mulţi clienţi adoptă OCI, Oracle creşte investiţiile în programe care oferă asistenţă clienţilor şi sporesc accesul la cursuri relevante şi practice de formare în domeniul cloud, pentru a-i ajuta să obţină cele mai bune rezultate din Oracle Cloud'', se menţionează în comunicat.

Noul program de formare Oracle le permite oamenilor să dobândească o expertiză valoroasă în domeniul cloud care poate fi aplicată în orice industrie, permiţându-le să îşi sporească valoarea şi să îşi dezvolte cariera. De asemenea, formarea şi certificarea gratuite contribuie la extinderea bazinului de talente IT, facilitând achiziţionarea sau dezvoltarea profesioniştilor calificaţi de care întreprinderile au nevoie pentru a se dezvolta şi inova rapid.

"De-a lungul pandemiei, am văzut că deficitul de competenţe IT a devenit mai mare şi mai proeminent ca niciodată, din cauza dependenţei noastre sporite de competenţele high-tech şi cloud. Acest decalaj are un impact nu numai asupra persoanelor aflate în căutarea unei cariere semnificative, ci şi asupra companiilor care caută profesionişti calificaţi", a declarat Damien Carey, vicepreşedinte senior, Oracle University. "Prin oferirea acestor cursuri de formare gratuite pe ceea ce poate fi numită tehnologia cloud cu cea mai rapidă creştere din industrie, Oracle îi ajută pe indivizi să îşi dezvolte abilităţile de care au nevoie pentru o carieră de success, iar pe clienţii noştri să maximizeze mai uşor ca oricând valoarea investiţiei lor în Oracle Cloud."

Noul program Oracle va include:

- Acces la întregul catalog digital de formare OCI, care include cursuri pentru toate nivelurile şi pentru roluri multiple, accesibile oricând şi oriunde, disponibile în 13 limbi.

- Laboratoare practice prin "Oracle Cloud free tier" care permit practica într-un mediu real

- O experienţă de certificare Oracle completă - de la cursuri de pregătire şi examene practice, la testare şi acreditare

- Sesiuni live predate de experţi Oracle, care acoperă cele mai bune practici şi oferă feedback personalizat

- Resurse de carieră care vin în sprijinul celor aflaţi în căutarea unor noi oportunităţi de angajare

Potrivit sursei citate, certificările gratuite OCI, Oracle Autonomous Database şi alte certificări vor fi disponibile exclusiv de la Oracle University până la 31 decembrie 2021. Formarea digitală gratuită OCI va fi disponibilă în continuare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb