Oracle oferă soluţii specifice pentru întreprinderile mici şi mijlocii

comunicat Oracle
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 septembrie 2007

Oracle, cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume, a anunţat că firma de cercetare independentă Forrester Research a confirmat capabilităţile de specializare pe industrii verticale ale aplicaţiilor Oracle pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Cele mai puternice capabilităţi de specializare ale aplicaţiilor Oracle vizează în special sectorul public, serviciile financiare, utilităţile, sectorul de telecomunicaţii şi industria de retail.

Într-un raport efectuat de Forrester Research, referitor la intensificarea competiţiei vendorilor de ERP pentru clienţii din zona IMM, publicat în august 2007, compania a studiat modul în care 25 de vendori ERP răspund la cerinţele de business ale clienţilor din sectorul IMM. Conform raportului Forrester, strategia Oracle Accelerate "reprezintă punctul forte al strategiei go-to-market pentru clienţii din sectorul IMM" . Cercetarea scoate în evidenţă faptul că liniile de produse Oracle E-Business Suite, JD Edwards, PeopleSoft şi Siebel stau la baza a peste 20.000 de soluţii specifice care pot răspunde cerinţelor de business ale clienţilor din sectorul IMM.

"Clienţii noştri din sectorul IMM ne spun că au nevoie de aplicaţii specializate pe industrii, acestea fiind cele care întrunesc cerinţele lor unice de business", a declarat Tonz Kender, Oracle Senior Vice President, Global SMB Business Unit. "Ne bucurăm că studiul Forrester confirmă capacitatea Oracle de a furniza soluţii specializate pe multiple industrii verticale".

Despre Oracle Accelerate

Având în vedere faptul că Oracle răspunde cerinţelor IMM-urilor prin intermediul ecosistemului de parteneri, Oracle Accelerate reprezintă strategia de a veni în sprijinul partenerilor cu statut Certified Partner şi Certified Advantage Partners din cadrul reţelei de parteneri Oracle, pentru a putea furniza soluţii complete şi specializate pe industrii, dedicate întreprinderilor mici şi mijlocii. Specificitatea acestei strategii constă în disponibilitatea unor aplicaţii oferite în regim "pre-packed", acestea putând fi implementate cu uşurinţă de către parteneri. Tot în cadrul acestei strategii, Oracle oferă partenerilor săi instrumente rapide de implementare, template-uri şi diferite fluxuri de lucru. În plus, clienţii pot beneficia de upgrade-uri automate, care reduc complexitatea şi riscul asociate cu migrarea la ultimele versiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb