Orange anunţă finalizarea fuziunii dintre Orange Romania şi Orange Romania Communications pe 1 iunie

F.D.
Companii / 30 mai

Orange anunţă finalizarea fuziunii dintre Orange Romania şi Orange Romania Communications pe 1 iunie

Orange anunţă finalizarea fuziunii între Orange Romania SA (ORO) şi Orange Romania Communications SA (OROC), prin absorbţia OROC de către ORO. Fuziunea permite crearea unui operator de telecomunicaţii convergent integrat, program cu 1 iunie 2024, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În urma finalizării fuziunii, Grupul Orange va deţine 80% din capitalul social şi drepturile de vot ale entităţii consolidate, în timp ce Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizările va deţine 20% din capitalul social şi din drepturile de vot.

De la cursa în 2021 de către Orange România SA a 54% din acţiunile operatorului de servicii fixe, Orange România Communications (anterior Telekom Romania Communications), Orange a parcurs o serie de paşi tehnici importanţi, care au permis unificarea canalelor de contact şi a experienţei. clienţilor OROC, precum şi lansarea primei oferte comerciale comune.

Fuziunea aduce modificări minime în utilizarea de zi cu zi a serviciilor Orange şi permite companiilor să înlăture barierele privind integrarea operaţională completă. Astfel, va fi procesul de combinare a bazelor de date în clienţii ambelor companii, cât şi a sistemelor IT, permiţând accelerarea proceselor ce vor crea o experienţă bună, în cea mai rapidă reţea, pentru a folosi Orange.

"Dinamica pieţei de telecomunicaţii aduce beneficii românilor. This fuziunea este o recunoaştere a forţei României în ce priveşte infrastructura de telecomunicaţii şi a potenţialului ţării noastre de a deveni un hub regional de conectivitate. Prin participaţia Ministerului în noua companie, vom acţiona pentru creşterea calităţii serviciilor de telecomunicaţii pentru toţi utilizatorii din România", a precizat Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

"Fuziunea dintre Orange Romania SA şi Orange Romania Communications SA este un pas major pentru Orange şi o realizare importantă în urma dialogului cu Guvernul României. Această fuziune va permite Orange România să-şi pună în aplicare strategia integrală prin care să dezvolte cele mai bune oferte din piaţă pentru servicii mobile şi prin fibră. Mulţumesc călduros celor care au lucrat la finalizarea acestei tranzacţii şi doresc mult succes noi echipe integrate", a declarat Mari-Noëlle Jego-Laveissière, vicepreşedinte executiv, CEO al Orange Europe .

"Finalizarea acestei fuziuni a fost o prioritate de la începutul mandatului meu şi mă bucur că ne aflăm în faţa acestui moment major în istoria Orange România. Calea de urmat este acum clară şi ne vom concentra toate eforturile pentru a oferi lor sau experienţă apariţie, apropiindu-ne şi mai mult de obiectivul nostru de a deveni alegerea preferată pentru servicii convergente în România", a declarat Julien Ducarroz, CEO Orange România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb