Orange România - venituri mai mari şi clienţi mai mulţi

VLAD PÎRVU
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 24 octombrie 2013

Orange România - venituri mai mari şi clienţi mai mulţi

Compania Orange România a înregistrat creşteri ale veniturilor şi ale numărului de clienţi în trimestrul al treilea al anului curent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, se arată într-un raport remis redacţiei. Astfel, veniturile înregistrate de Orange în trimestrul al treilea au fost de 241 milioane de euro, acestea cunoscând o creştere de 3,2 procente faţă de perioada similară din 2012. Potrivit operatorului de telefonie mobilă, de la începutul acestui an, veniturile companiei au totalizat 690 de milioane de euro, în creştere cu 0,7 procente faţă de perioada similară a anului trecut. De asemenea, la 30 septembrie 2013, Orange România avea 10.383.481 de clienţi, cu 183.000 mai mulţi decât în urmă cu trei luni.

În plus, compania a raportat o creştere a traficului de internet pe mobil cu 85% faţă de perioada similară a anului trecut, iar vânzările de smartphone-uri au stabilit noi recorduri, acestea fiind cu 101% mai mari decât în cel de-al treilea trimestru al anului 2012. În acelaşi timp, numărul tabletelor vândute în perioada raportată a crescut de 7 ori faţă de perioada similară din 2012.

În luna iunie a acestui an, compania a lansat serviciul Orange TV, care este disponibil pe televizor şi computer, prin satelit şi internet, oferta constând în 100 de canale TV. Julien Ducarroz, director comercial al Orange România, a declarat, pentru ziarul BURSA, că Orange estimează că va avea aproximativ 50.000 de abonaţi pentru serviciul de televiziune până la sfârşitul anului. Totuşi, spectaculozitatea mutării s-ar putea produce anul viitor, moment în care Orange TV va intra puternic pe piaţa de cablu tv din România odată cu posibila achiziţionare a drepturilor de televizare ale Ligii I la fotbal.

La nivel global, Orange Group a raportat 232,5 milioane de clienţi la sfârşitul lunii septembrie, în creştere cu 2,1 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, pe plan mondial, grupul a înregistrat venituri de 10,1 miliarde de euro la nivelul celui de-al treilea trimestru al anului curent, cu 4 procente mai mici faţă de totalul comunicat în urmă cu un an de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb