Orban a devenit "clientul" lui Băsescu

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 2 iulie 2018

Fostul preşedinte Traian Băsescu are un nou "client" în materie de atacuri politice: preşedintele PNL, Ludovic Orban. Pe modelul patentat de Victor Ponta, care a avut atacuri în cascadă pe contul personal de Facebook la adresa lui Klaus Iohannis şi ulterior a lui Liviu Dragnea, Traian Băsescu nu ratează nicio ocazie să-l "demoleze" pe unul dintre liderii opoziţiei.

Fostul preşedinte a comentat condamnarea lui Constantin Niţă la închisoare cu executare, ajungând, nu se putea altfel, la Ludovic Orban:" Omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat pe fostul ministru Constantin Niţă că i-a cerut şpagă şi Constantin Niţă a fost condamnat la patru ani de închisoare. Tot omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat şi pe Ludovic Orban că i-a cerut şpagă, dar Ludovic Orban a fost achitat. Abia acum înţelegem de ce Şică Mandolină a devenit un "om de nădejde" care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare. Şi, uite aşa, cine nu sare primeşte condamnare. P.S. - Doar observ şi eu". Postarea a venit după ce fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă, a fost condamnat de magistraţii instanţei supreme, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care este acuzat că ar fi primit de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu 30.000 de euro şi peste 300.000 de lei ca să intervină la primarul Iaşiului pentru atribuirea unui contract firmei UTI privind managementul traficului din oraş. Decizia instanţei este definitivă, iar fostul ministru a fost încarcerat la Penitenciarul Codlea.

Căderea moţiunii de cenzură i-a oferit lui Traian Băsescu o altă ocazie să-l atace pe Orban: "Şică Mandolină la "un pas" să devină prim-ministru!

După şapte zile în care de trei ori pe zi ne explica pe toate televiziunile faptul că are negocieri sofisticate cu UDMR, ALDE, fracţiuni din PSD, minorităţi sau cu şmenarul politic Victor Ponta, astăzi am văzut rezultatul. Ne-au lipsit nu mai puţin de 66 voturi ca să treacă moţiunea. Le-am dat pesediştilor ocazia ideală să-şi clameze legitimitatea exact când erau în colţ după eşecul revoluţiei fiscale şi condamnarea lui Dragnea care îi făcea să se sfâşie din interior. Şică, tu pricepi câtă dezamăgire am produs oamenilor care ies zilnic în stradă în toată ţara, electoratului nostru care a crezut că tu chiar poţi negocia ceva cu partidele parlamentare?

Şică, decât să te mai dai preşedinte al partidului brătienilor, mai bine îţi cauţi un loc de muncă. Salutare, Şică! Ai fost la 66 voturi să devii prim-ministru." Astfel de atacuri se repetă constant de mai mult timp.

Aşa stând lucrurile, e tot mai evident că nu se poate vorbi realist despre o unire a opoziţiei în vederea viitoarelor alegeri. Chiar şi retras, Traian Băsescu are în continuare un cuvânt greu de spus în interiorul PMP şi nu numai.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb