ORBAN: "Trădarea conducerii PNL şi a lui Iohannis a lăsat alegătorii de centru-dreapta şi liberalii fără reprezentare politică"

J.P.
Politică / 29 decembrie 2021

"Trădarea conducerii PNL şi a lui Iohannis a lăsat alegătorii de centru-dreapta şi liberalii fără reprezentare politică"

Fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, care a pus bazele unei noi formaţiuni politice, Forţa Dreptei, a acuzat miercuri, la Horezu, conducerea PNL, dar şi pe preşedintele Klaus Iohannis că i-a lăsat pe alegătorii liberali şi pe cei de centru-dreapta fără reprezentare politică, conform Agerpres.

Orban a venit la ceremonia de comemorare a 88 de ani de la moartea marelui om politic liberal Ion Gheorghe Duca, desfăşurată în localitatea Horezu din judeţul Vâlcea. El a depus o coroană de flori la monumentul înălţat în localitatea vâlceană în memoria lui Duca.

Ludovic Orban a declarat că PNL a devenit vioara a doua în actuala coaliţie de guvernare, ceea ce a făcut ca "mulţi români să fie dezamăgiţi, revoltaţi şi scârbiţi".

"Din păcate, în România, marea trădare a conducerii PNL şi a lui Iohannis a lăsat atât alegătorii de centru-dreapta, alegătorii liberali fără reprezentare politică, onestă, corectă, cinstită. Readucerea la putere a PSD şi mai ales transformarea PNL în vioara a doua într-o guvernare în care este evident că PSD are vioara întâia a lăsat foarte mulţi români dezamăgiţi, revoltaţi, scârbiţi şi ei au nevoie de o reprezentare politică. Decizia mea de a construi o nouă forţă politică este o decizie pe care am luat-o ca o obligaţie morală faţă de toţi oamenii care au nevoie de liberalism, care au nevoie să fie reprezentaţi şi pentru care mă voi lupta să îi reprezint", a afirmat Orban.

Fostul lider liberal şi-a manifestat convingerea că noul său partid va atrage foarte mulţi membri PNL, dar şi persoane care nu au mai făcut politică. El a adăugat însă că nu va "trage de nimeni să vină în Forţa Dreptei din PNL".

Organizaţia judeţeană PNL Vâlcea a organizat miercuri, la Horezu, o ceremonie de comemorare a 88 de ani de la moartea marelui om politic liberal Ion Gheorghe Duca, asasinat de un grup de legionari la 29 decembrie 1933, pe peronul gării din Sinaia. La eveniment au participat liderul PNL, Florin Cîţu, preşedinte al Senatului, şi premierul Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. BAI GOLANULE. Ce ma iti erea FOAME si te-ai dus sa IMBUCI si tu ceva de la cei care l-au COMEMORAT pe I G DUCA.? Ce cauti mai HAHALERO tu la mormintele adevaratilor LIBERALI,SUROGATULE care te crezi LIBERAL. Nu stiu de ce tu,CATU si cei care au facut parte din Guvernele pe care le-ati condus nu sunteti la PUSCARIE pentru GENOCID impotriva Romanilor ,FURT din BANII PUBLICI,iar alaturi de voi trbuie sa fie si LATURILE de la USR,cu care ati UCIS zeci de mii de Romani,ati FURAT pe rupte si i-ati SARACIT pe Romani.CE TUPEU de ORDINAR,sa spui ca PNL a ajuns VIOARA a doua,in fata PSD. Da ce vroiai mai GOLANE ca voi care ati pierdut ALEGERILE sa fiti vioara INTAI.? Voi nu sunteti nici TAMBALU,GOLANE.!

    ...ADICA FARA MATALUTA, NU? VAI-VAI!

    Dle Orban, PSD și PNL nu sunt de fapt partide !

    Nu e nicio pagubă dacă dispar! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb