Organizaţia de femei a PDL solicită Guvernului să nu se atingă de indemnizaţia pentru creşterea copiilor

C.P.
Politică / 15 mai 2010

Prezentă la Biroul Permanent Naţional al Organizaţiei de femei a PDL, care se desfăşoară în acest week-end, la Băile Herculane, Sulfina Barbu a declarat că Organizaţia de femei a PDL nu este de acord cu diminuarea indemnizaţiei pentru creşterea copiilor, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Organizaţia de femei a PDL a decis să solicite Guvernului să caute soluţii pentru a nu diminua alocaţia şi indemnizaţia pentru creşterea copiilor. Este corectă şi necesară solicitarea preşedintelui Traian Băsescu de a reaşeza sistemul de protecţie socială, astfel încât de ajutoarele sociale să beneficieze doar categoriile sociale vulnerabile şi să evităm cumularea nejustificată de diverse ajutoare sociale. Ajutorul pentru creşterea copiilor însă, nu este un ajutor de care poţi profita minţind. Aici lucrurile sunt clare, cu naşterea unui copil nu poţi păcăli autorităţile. Total de acord că statul nu mai are de unde să cheltuiască la fel de mult ca înainte, dar scopul planului de austeritate este redresarea României. Şi nimeni nu poate gândi revigorarea României pe termen lung fără sprijinul acordat familiilor în creşterea copiilor", a declarat presedintele OFPDL Sulfina

Barbu.

Biroul Permanent al OFPDL a decis să înainteze PDL propunerea de a crea la nivel naţional un Fond de solidaritate. "Propunem fiecărui parlamentar al PDL să doneze 25% din suma forfetară şi aleşilor locali ai partidului să doneze 25% din indemnizaţie pentru finanţarea acestui fond. Fiecare organizaţie judeţeană a OFPDL va gestiona în judeţul ei acest fond de solidaritate, pentru a ajuta o categorie de cetăţeni vulnerabili în faţa crizei. Suntem conştiente că nu putem ajuta pe toată lumea. De aceea pentru ca acest fond chiar să fie eficient, în fiecare judeţ va fi sprijinit grupul cel mai vulnerabil din zonă: copii, bătrâni, familiile monoparentale, familiile cu ambii părinţi şomeri. Este singurul mod în care ne putem respecta o promisiune făcută oamenilor, că suntem alături de ei atunci când trecem prin momente grele", a declarat Sulfina Barbu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb