Organizatorii SIAB sînt pregătiţi să facă faţă ploilor

Ziarul BURSA #Companii #Auto / 4 octombrie 2005

Organizatorii Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB) sunt pregătiţi pentru a face faţă ploilor, a declarat, ieri, citat de Rompres directorul salonului auto, Victoria Lupu. Acoperişul Romaero Băneasa, locaţia ediţiei din acest an a salonului, a fost reparat în întregime şi au fost pregătiţi saci de nisip şi folie, nefiind exclusă nici posibilitatea realizării unor diguri, a precizat Lupu. Platforma exterioară a SIAB a fost inundată duminică, în urma ploii torenţiale căzută în Capitală, apa atingînd chiar 30 de cm. În jurul orei 18.00 situaţia era însă sub control, apa scurgîndu-se în mod natural sau, pe unele porţiuni, fiind pompată.

"Nu se pune problema ca programul SIAB 2005 să fie afectat în vreun fel de ultimele ploi", a arătat directorul SIAB. Victoria Lupu a adăugat că în acest an se anunţă o ediţie record pentru SIAB, atît ca firme participante, cît şi ca mărci reprezentate sau categorii de produse. "Vizitatorii vor fi uimiţi de nivelul de calitate al ediţiei din acest an. Majoritatea standurilor importatorilor sînt aduse din afara ţării, iar iluminarea va fi una deosebită. Va fi într-adevăr o ediţie la nivel internaţional", a apreciat Victoria Lupu.

În perioada 16-25 septembrie s-a desfăşurat în Piaţa Constituţiei din Capitală o altă expoziţie auto - Parcul ŢiriacAuto, care, de asemenea, a "prins" o săptămînă de ploi, în acea perioadă locaţia SIAB nefiind afectată în nici un fel de natura capricioasă.

Aproape 200 de expozanţi vor participa la ediţia 2005 a Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti, organizată de compania AMC APIA Expo.

SIAB 2005, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din sectorul auto din Romînia, va fi deschis în perioada 7-16 octombrie 2005, între orele 10.00 şi 20.00, la Romaero Băneasa. Ziua presei va avea loc pe 6 octombrie.

SIAB este o veritabilă reflectare a industriei auto româneşti. Suprafaţa expoziţională, de peste 40.000 de metri pătraţi, va fi destinată constructorilor şi importatorilor de autovehicule, furnizorilor de piese de schimb, echipamente şi servicii conexe domeniului auto.

Ediţia din anul 2005 a SIAB va dispune de o suprafaţă expoziţională mai mare cu 25% şi un nou hangar, numărul expozanţilor fiind mai mare cu 40 faţă de ediţia anterioară, din anul 2003.

Vor fi prezente aproape 40 de mărci auto, incluzînd multe premiere, în special la capitolul maşini de lux - Aston Martin, Hummer, Infiniti, Rolls Royce. De asemenea, participă 10 companii străine din ţări precum Franţa, Italia, Polonia,Ungaria, Turcia.

La categoria piese de schimb şi accesorii vor fi prezenţi peste 100 de expozanţi, care reprezintă peste 450 de mărci de profil.

Ediţia 2003 a SIAB a înregistrat un număr record de peste 200.000 de vizitatori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb