OSCAR Downstream este pentru al doilea an la rând cel mai atractiv angajator din industria locală de Oil & Gas

R.S.
Companii / 16 aprilie

OSCAR Downstream este pentru al doilea an la rând cel mai atractiv angajator din industria locală de Oil & Gas

OSCAR Downstream este pentru al doilea an la rând cel mai atractiv angajator din industria locală de Oil & Gas, conform Randstad Employer Brand Research 2024, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, studiul din acest an a vizat un număr de 6.084 companii din 32 de ţări (reprezentând peste 75% din economia globală) şi a atras aproximativ 173.000 de respondenţi.

Clasamentul rezultat ia în calcul criterii precum atractivitatea pachetului salarial şi a beneficiilor oferite, evoluţia în carieră, echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală, atmosfera de lucru şi siguranţa pe termen lung a locului de muncă, soliditatea financiară a companiei, oportunităţile de creştere în carieră şi - începând din acest an - egalitatea de şanse, se menţionează în comunicat.

"Este o onoare să primim, pentru al doilea an consecutiv, această recunoaştere bazată pe percepţia obiectivă a publicului", spune Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream. "Piaţa talentelor în industria de Petrol şi Gaze devine tot mai competitivă, într-un moment în care angajatorii trebuie să găsească echilibrul optim între nevoile operaţionale de zi cu zi, presiunea de a inova pentru a rămâne relevant pe piaţă şi pentru a se alinia la tranziţia către energia verde, precum şi flexibilitatea necesară pentru adoptarea şi implementarea cu succes a noilor tehnologii. În mijlocul atâtor provocări, oamenii reprezintă cel mai important avantaj competitiv, iar concepţia conform căreia "nimeni nu este de neînlocuit' nu se mai aplică. La OSCAR Downstream, fiecare angajat este important şi modul în care înţelegem să arătăm acest lucru se reflectă în percepţia publică faţă de brandul nostru de angajator", arată sursa citată.

Cristian Dobrescu, Director HR OSCAR Downstream, adaugă: "M-am bucurat să regăsesc în metodologia şi criteriile Randstad elementele strategice din politica noastră de HR. La OSCAR Downstream, angajaţii nu primesc doar un salariu, ci au şansa la o carieră într-o industrie competitivă, într-una dintre cele mai dinamice şi performante companii româneşti. Cultura noastră organizaţională este centrată pe valorile care ne ghidează de peste 22 de ani - grijă, respect, profesionalism şi calitate. Tratăm cu responsabilitate fiecare angajat şi ne respectăm angajamentele pe termen lung, asigurându-le un parcurs profesional solid într-un mediu echilibrat, sănătos şi incluziv", conform comunicatului.

La nivel naţional, OSCAR Downstream are aproape 500 de angajaţi, cea mai mare parte activând în platforma de logistică integrată care asigură distribuţia carburantului la nivel naţional.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. 500 salariati...

    Petrom de când a devenit OMV Petrom, a mai pătrat cca 6500. 

    Vai de cucu nostru... 

    Trăiască Năstase, vânzătorul de ...

    ???? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb