OTP Bank participă la Şcoala Altfel

Raluca Juncu
Miscellanea / 19 aprilie 2016

OTP Bank România participă, prin intermediul fundaţiei sale, Dreptul la Educaţie, pentru a treia oară consecutiv, la proiectul Şcoala Altfel din programul naţional "Să ştii mai multe, să fii mai bun!", organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Proiectul constituie primul modul dezvoltat la nivel local, ţinând cont de specificul pieţei româneşti. În următoarele zile din program, vor fi implementate, în premieră, modulele de educaţie financiară pentru clasele V-VIII, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

"Ne bucurăm să fim din nou alături de Fundaţia Dreptul la Educaţie şi să sprijinim, prin acest nou modul, creşterea gradului de educaţie financiară în rândul tinerilor. Îmbunătăţirea nivelului de cultură financiară este un proces pe termen lung şi care, în final, va fi de bun augur atât pentru populaţie, cât şi pentru mediul financiar. Astfel, implicarea noastră este un lucru firesc şi ne dorim să continuăm dezvoltarea aceastei iniţiative. În acest sens, am dezvoltat un modul despre fonduri de investiţii, care să fie inclus în programa de cursuri a fundaţiei pentru tânăra generaţie şi care să fie implementat la nivel naţional", declară Daniela Ştefu, Director General Adjunct, OTP Asset Management România.

Instituţiile de învăţământ participante, în cadrul cărora vor fi prezentate modulele de educaţie financiară sunt Şcoala Generală "Ion Heliade Rădulescu", Şcoala Gimnazială nr. 79 şi Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti, alături de Liceul Tehnologic "Lucian Blaga" din Reghin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb