PAC a câştigat un contract cu CE, în valoare de 424.600 euro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 mai 2009

Societatea de consultanţă şi cercetare globală de piaţă din sectorul IT - Pierre Audoin Consultants (PAC) a câştigat un contract cu Comisia Europeană - DG Societatea Informaţională şi Media, în valoare de 424.600 euro, prin care va stabili impactul economic şi social al software-ului şi serviciilor bazate pe software în Europa, informează un comunicat al PAC.

Din consorţiul condus de PAC fac parte institutele IDATE din Franţa, Fraunhofer ISI din Germania şi London Economics din Marea Britanie. Această echipă care va colabora cu Direcţia Generală Societatea Informaţională şi Media este formată din specialişti în marketing, economie şi strategie.

"Suntem încântaţi de oportunitatea de a onora acest contract foarte important. Faptul că ne-a fost acordat atestă metodologia şi capacitatea noastră dovedite de a administra proiecte ample de cercetare de mare impact în domeniul afacerilor. Prezenţa noastră puternică în Europa şi înţelegerea nevoilor clienţilor noştri ne-au ajutat să câştigăm această licitaţie deosebit de competitivăŢ, a spus Frederic Giron, director în cadrul PAC Franţa.

Conform contractului, consorţiul va stabili un set de măsuri de încurajare a creşterii şi competitivităţii industriei de software şi servicii IT în Europa.

Pe parcursul acestui proiect, consorţiul va consulta un număr reprezentativ de actori, interviurile abordând mai multe subiecte, printre care software, open source, soluţii mobile, Web 2.0, cloud computing, Internet, servicii IT, asociaţii comerciale naţionale, capital de risc şi tendinţe de adoptare ale userilor.

Rezultatele acestui proiect, care se vor publica periodic în următoarele 15 luni, vor fi prezentate în cadrul unui workshop organizat în iunie 2010 la sediul din Bruxelles al Comisiei Europene.

PAC este o societate de consultanţă strategică şi cercetare globală de piaţă destinate companiilor din industria de soft şi servicii informatice.

PAC are o experienţă de peste 30 ani în Europa, fiind capabilă de a furniza informaţii elaborate privind pieţele de IT din toate regiunile. Are peste 160 de specialişti operând în 16 birouri răspândite pe toate continentele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb