"Pacientul 17" internat la spitalul Dimitrie Gerota a fost cazat în teritoriile Palestiniene

F.F.
Miscellanea / 12 martie 2020

"Pacientul 17" internat la spitalul Dimitrie Gerota a fost cazat în teritoriile Palestiniene

Cu privire la situaţia "pacientului 17" confirmat cu coronavirus şi despre care s-a relatat că a fost infectat în timpul unei călătorii în Israel, Ministerul Turismului din Israel, informează printr-un comunicat remis Redacţiei, asupra faptului că, din datele deţinute, reiese că acesta a călătorit în Israel în perioada 21-26 februarie. "Pacientul 17" a fost cazat la Hotel "Taybeh Golden" din oraşul Ramallah şi Hotel "Ambasador" din oraşul Betleem (ambele în teritoriile palestiniene). Nu sunt informaţii până la acest moment referitor la o posibilă şedere a lui în Israel.

Persoana în cauză a revenit în România la bordul cursei El Al - LY572.

Ambasada Israelului a făcut demersurile necesare pe lângă autorităţile române competente pentru a obţine informaţii exacte (identificarea zborului de întoarcere, itinerariu, cazare) cu privire la călătoriile efectuate de ceilalţi pasageri sosiţi din Israel care au fost depistaţi cu coronavirus. Sursa menţionează faptul că iniţiativa acesteia este menită să-i ajute pe pasagerii care doresc să afle dacă au făcut parte din acelaşi grup sau dacă au călătorit cu aceeaşi cursa aeriană cu pacientul infectat şi să ia de urgenţă măsurile care se impun.

Pentru a opri răspândirea virusului guvernul israelian a anunţat în urmă cu două zile luarea deciziei de a înăspri condiţiile de acces în Israel, timp de 14 zile.

Începând cu ziua de astăzi, Joi, 12 martie 2020, ora 20:00, autorităţile vamale din Israel vor permite accesul în ţară doar acelor persoane care vor face dovadă că pot intră în carantină pentru 14 zile de la momentul intrării în Israel. Carantina nu se poate face în cadrul unui hotel sau pensiune, ci doar în cadrul unei locuinţe private. Măsura se aplică persoanelor de orice naţionalitate/cetăţenie.

Turiştii aflaţi deja în Israel îşi vor desfăşura în mod normal sejurul, până la finalul acestuia.

Începând din seară aceasta la ora 20:00 va mai fi permis accesul pe teritoriul statului Israel doar cetăţenilor statului Israel sau turiştilor care pot demonstra că pot respectă procedura de carantină la domiciliu pentru 14 zile (de exemplu, persoane care au rude sau familie în Israel). Toate punctele vamale terestre sunt de asemenea închise.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb